Nu januari 2021 is aangebroken zetten wij onze best gelezen artikelen van 2020 even op een rijtje. Op naar een leuker en gezonder nieuw jaar!

Klik op de kop voor het volledige artikel

Tygo Gernandt: ‘Ik merk dat ik nog steeds in de markt lig’

Tygo Gernandt (46) speelt de rol van datingcoach in de romantische komedie Casanova’s. Dat vráágt natuurlijk om een update over het wel en wee van zijn eigen liefdesleven.

9 dingen die alle Amsterdammers herkennen!

Woon jij ook al jaren of je hele leven in Amsterdam? Dan herken je deze dingen ongetwijfeld!

Mark Baanders: ‘Je identificeert óf je ergert je aan mij!’

Mark ‘Slijptol’ Baanders (22) weet zijn geïnterviewden vrijwel altijd spraakmakende uitspraken te ontlokken. Hoe reageert de PowNed-verslaggever als wij hém nu eens het verbale vuur na aan de schenen leggen?

Rodney Lam: ‘De binnenstad is geen Amsterdam meer’

Hij schreef een ijzersterk script, nam zelf de hoofdrol voor zijn rekening en is te zien in de film Suriname. Lees het bijzondere en inspirerende verhaal van Rodney Lam (46), een nieuwkomer aan het filmfirmament!

Helderziende Thomas Woolthuis: ‘Ajax wordt géén landskampioen’

Wat staat Amsterdam te wachten in 2021? Erkend paragnost, medium, helderziende en Reiki master Thomas Woolthuis licht een tipje van de sluier op.

Dit is de lekkerste Turkse Pizza van Amsterdam!

Het streetfoodgerecht lahmacun is bij ons beter bekend onder de naam Turkse pizza. Waar eet je de lekkerste van Amsterdam?

De lekkerste gehaktballen van Amsterdam!

Er is niks beter dan grote sappige gehaktballen met dit grauwe weer. Deze 6 gerenommeerde Amsterdamse slagers vertellen hun geheim!

Er staat nog €58,- op onze bankrekening

Hoe je met slechts €58,- op je bankrekening toch optimistisch en positief kunt blijven in deze tijd? Mokum Magazine-hoofdredacteur Martijn van Stuyvenberg legt het uit.

Fresia Cousiño Arias: ‘Toen ik 18 werd, ben ik meteen weer naar Amsterdam verhuisd’

Mokum Magazine in gesprek met verslaggeefster en FOX Sports presentatrice Fresia Cousiño Arias (29).

Heel Holland Huilt

Mokum Magazine hoofdredacteur Martijn van Stuyvenberg interviewde André van Duin regelmatig bij hem thuis. Over het grote verdriet van de 72-jarige komiek, wiens huis aan de Keizersgracht direct na het overlijden van zijn echtgenoot nu te koop staat…

best gelezen