Almere, Amstelveen, Assendelft, Badhoevedorp, Diemen, Haarlem, Purmerend, Zaandam… Mokum Magazine breidt wéér uit: meer dan 100 Albert Heijns in Groot-Amsterdam!

Mokum Magazine, het grootste gratis maandblad van Amsterdam, vergroot opnieuw haar distributienetwerk. Tot voor kort lagen wij bij 58 Albert Heijn filialen in heel Amsterdam. Het aantal AH-vestigingen in de hoofdstad waar je ons vanaf volgende maand gratis mee kunt nemen, zal flink toenemen. De exacte adressen maken we deze week bekend.

Al vanaf de eerste editie in 2012 krijgen wij vrijwel dagelijks de vraag of het blad ook in de omgeving van Amsterdam kan worden verspreid. Dit verzoek kan nu worden ingewilligd: vanaf de juli editie versterken wij ons merk door Mokum Magazine ook aan te bieden bij de kassa’s en/of inpaktafels van AH-winkels in Almere, Amstelveen, Assendelft, Badhoevedorp, Diemen, Haarlem, Purmerend en Zaandam.

Saillant detail: bij veel Albert Heijns is Mokum Magazine 2 weken na verschijningsdatum al helemaal op. Niet alleen is dat een prachtige waardering van onze fans, maar het is ook heel belangrijk voor onze adverteerders. Hun advertentie of redactionele pagina wordt meerdere malen bekeken. Het retourpercentage van de meeste (betaalde) tijdschriften ligt op ongeveer vijftig procent. Dat betekent dat de helft van alle bladen in de winkel onverkocht blijft. Het retourpercentage van Mokum Magazine is nul procent. Alle bladen worden verspreid.

Meer weten of interesse in een off- en online advertentie aanbod?
Klik HIER of mail naar info@mokummagazine.nl