Mokum Magazine’s beautyredactrice Isa Wessels doet elke maand verslag van bijzondere (schoonheids-)behandelingen en producten.

Vrolijke vingers

Een lichtpuntje in deze ellendige periode: de beautysalons zijn weer open. Genieten! Ik sprong gelijk op de fiets om mijn favoriete nagelsalon Lakwerk te bezoeken. Bij Lakwerk kun je terecht voor vrolijke nailart: vlammen, bloemetjes, smileys, dierenprint, tie dye – je kunt het zo gek niet bedenken of Lakwerk doet het. Heb je geen zin om zelf iets te verzinnen? Geen probleem: de nail artists van Lakwerk helpen je op weg. Ik koos voor vlindertjes en ben ontzettend blij met het resultaat.

lakwerk.com

Versierd

Al jarenlang ben ik fan van het Amsterdamse sieradenbedrijf A Brend. Je kunt er terecht voor een groot assortiment aan sieraden in allerlei verschillende prijsklassen. De sieraden zijn geïnspireerd op de reizen die de eigenaren Brenda en Roij hebben gemaakt. Ik kon mezelf weer eens niet inhouden en heb gelijk twee ringen, twee paar oorbellen en een kettinkje ingeslagen – sorry, not sorry. Ken je het merk nog niet? Neem dan snel een kijkje op de website. Ik kan je garanderen dat je winkelmandje niet leeg blijft.

a-brend.com

All you need is love lashes

Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd sceptisch was tegenover wimperbehandelingen. Ik dacht dat er óf niks zou veranderen óf dat je wimpers uit zouden vallen – allebei niet ideaal. Ondanks mijn twijfels waagde ik me toch aan een wimperlift behandeling bij Next Level Beauty: een behandeling waarbij je natuurlijke wimpers worden geverfd en ‘rechtop’ worden gekruld. Het is vergelijkbaar met het permanentje van je oma, maar dan in je wimpers. En wat bleek? Het werkt geweldig! Mijn wimpers staan nu al vier weken omhoog en netjes naast elkaar. Het zorgt voor een frisse blik en ik merk dat ik mijn wimpers de hele dag in de spiegel of in de reflectie van mijn telefoon aan het bewonderen ben. Het enige nadeel? Het werkt méga verslavend! Ik vind het prachtig en wil nooit meer iets anders.

nextlevelbeauty.nl