WELKOM!

Als je restaurant-pizzeria Lucca Due binnenloopt, dan voel je meteen de warme sfeer van de voormalige pastoorswoning van de Posthoornkerk uit 1860. Niet alleen door de gezellige inrichting met Art deco elementen, de bankjes, de houten vloeren en tafels en de glas-in-lood-ramen. Maar vooral ook door het vriendelijke personeel dat je met open armen en in bijna alle talen verwelkomt. Je kan er heerlijk binnen zitten, maar ook het terras voor de kerk aan de Haarlemmerstraat en de binnentuin geven je dat typische ‘op vakantie in Italië’ gevoel.

Lees ook: Test: De lekkerste pizza calzone van Amsterdam

ALSOF JE BIJ FAMILIE ZIT

De eigenaren houden van gezelligheid. Alles ademt Italië: van de steenoven pizza’s tot de kleedjes op de tafels op het terras. Iedere dag zetten zij zich in voor lekker en vers Italiaans eten, bereid met zoveel mogelijk seizoensgroenten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, of het nu gaat om de bloem voor de pizza of de mascarpone in de tiramisu. En geniet ook van de verrukkelijke verse pasta’s! Het menu heeft voor ieder wat wils: vegan, vis, vlees, vegetarisch, glutenvrij en als je nog andere wensen hebt dan vervullen ze die met plezier. Bij Lucca Due heb je het gevoel dat je bij familie zit!

TAKE AWAY & DELIVERY

Als je liever thuis eet, kan je uiteraard ook wat te eten afhalen of laten bezorgen. Dezelfde kwaliteit, maar dan aan je eigen tafel!

Lucca Due
Haarlemmerstraat 130
1013 EX Amsterdam
020-6220353

www.luccadue.nl