Op maandag 27 november staat de Amsterdam Big Time Crew (de evenementenorganisatie van Mokum Magazine) voor de tweede keer in de geschiedenis in Paradiso tijdens de De Grote Bingo Diner Show.

Een avondvullende show vol Amsterdamse eigenaardigheden in de beroemdste poptempel van Nederland. Met haute friture van FEBO, zure amuses van Kesbeke, muzikale en theatrale odes aan Johnny Jordaan door de Porders, de biefstuk en het toetje van Loetje, 3 rondes (a)meezing Bingo met mooie prijzen en tenslotte de Sint & Santa finale. Maak het allemaal mee: eten, zingen & bingoprijzen winnen, live in het Mokums Paradiso.

De Grote Bingo Diner show in Paradiso is voor alle Amsterdammers een aanrader. Of voor hen die zich dat voelen. Van levensgenieters, meezingers, Zuidassers, grachtengordeldieren, steigertijgers tot kantinekanaries, suikerspinnen en panterprint-diva’s. Iedereen is welkom en wordt verwacht feestelijk gekleed aanwezig te zijn. Tip voor een meelezend hoofd personeelszaken: hiermee scoor je het einde van dit jaar wél bij de collega’s. Dus waar wacht je nog op?

Programma

17.00 uur: Deuren open
Haute friture en zure Amuse van FEBO en Kesbeke bij binnenkomst
18.30 uur: Aanvang diner Loetje
18.45 uur: Start LIVE optreden De Porders
19.45 uur: Toetje van Loetje
20.00 uur: Pauze
20.30 uur: Hazes Bingo
21.30 uur: Guilty Pleasure Bingo
22.30 uur: Kerst Bingo
23.30 uur: Einde

Meer info of tickets kopen? Ga naar www.paradiso.nl