Een kale kop is iets om trots op te zijn. Dat vindt ook het team van Cannibale Royale. Daarom zetten ze deze zomer kale mensen extra in het zonnetje tijdens een eenmalig Shine & Dine event onder het mom ‘celebration of baldness’.

Het eerste en grootste kale mensen diner van Nederland

De kaalheid eren met een goed feestje is nooit mis. Cannibale Royale pakt daarom groots uit op 14 juli. Verwacht een restaurant met meer dan 100 kale mensen, een tafel vol gezaaid met lekker eten en alcoholische versnaperingen én entertainment. Denk hierbij aan bier en Baco’s voor het hele gezelschap, een masseur die de kale koppen verwent en supertoffe prijzen tijdens de BBR (The Big Bald Raffle). Het meest bijzondere aan deze avond is dat alle trotse kale koppen van het land massaal samenkomen en de kaalheid vieren. De host van de avond zal namelijk niemand minder dan de onnavolgbare Howard Komproe zijn. Hiermee is het feest compleet en is het een unieke gelegenheid om een avond te beleven om nooit te vergeten (natuurlijk kaal of standje 1 verplicht).

Shine & Dine als nooit tevoren

Tickets zijn beperkt dus wacht niet te lang met het verzekeren van een plek voor dit feest. Met een ticket t.w.v. €75,- heb je een heerlijk diner, bier, Baco’s en frisdrank van 20:00 tot 22:30 uur bij Cannibale Royale aan de Rozengracht. Laat je niet weerhouden om na afloop nog lekker te blijven hangen. Maar, let op: geen kale kop = geen toegang. Bij de ingang hebben we zelfs iemand staan die, indien nodig, een kaalscheerbeurt kan uitvoeren.

Cannibale Royale
Rozengracht 114
www.cannibaleroyale.nl/shine-and-dine
14 juli 2023
20:00 uur tot laat
@cannibaleroyale
www.cannibaleroyale.nl