Isaac Tigrett en Peter Morton, twee muziekliefhebbende Amerikanen, stichtten op 14 juni 1971 het eerste Hard Rock Cafe in een oude Rolls Royce showroom in Londen. Nadat Eric Clapton had gevraagd zijn gitaar in die locatie op te hangen, kregen Tigrett en Morton het idee om muziek, memorabilia en voedsel te combineren voor een onvergetelijke klantervaring. 

50 jaar later later is Hard Rock uitgegroeid tot één van de bekendste en geliefdste merken in de wereld. Begonnen in Londen en nu inmiddels aanwezig in 68 landen met cafés, hotels en casino’s. Natuurlijk ontbreekt Amsterdam ook niet in de rij van steden waar een Hard Rock is. Het Hard Rock Café vind je op het Max Euweplein.

Nog niet in het Hard Rock Café Amsterdam geweest? Dan is dit je kans! Want Mokum Magazine geeft een HRC Dinner Voucher weg t.w.v. 50 euro. Dat wordt genieten van de beste burgers, ook vegetarisch of de salades, sandwiches of steaks. Alles vers gemaakt in de keuken.

Wat moet je doen? Simpel! Beantwoord de volgende vraag: Bij welke club speelt de nieuwe Hard Rock ambassadeur Lionel Messi? Mail jouw antwoord naar info@mokummagazine.nl  onder vermelding van Hard Rock en wie weet begroeten we jou en een vriend binnenkort in het Hard Rock Cafe Amsterdam.