Helpling.nl is een online platform waar jij je eenvoudig kunt aanmelden om aan de slag te gaan met huishoudelijk werk bij particuliere huishoudens. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een online platform waar huishoudens en huishoudelijke hulp elkaar kunnen vinden.

Voordelen, voordelen en voordelen!

Als huishoudelijke hulp bepaal je zelf waar en wanneer, hoeveel je werkt en wat je per uur gaat verdienen. Door de snelle stijging in het aantal huishoudens dat zich aanmeldt, kun je eenvoudig een klantenkring opbouwen of uitbreiden. Heeft je partner een druk rooster of zit de agenda van het gezin vaak vol? Dan is het fijn als je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt. Werken via Helpling is ook ideaal voor iedereen die al een baan heeft maar wat extra wil bijverdienen. Je bent zelf de baas over je eigen agenda.

Waardering en flexibiliteit

Patrick werkt als huishoudelijke hulp via Helpling. Hij was thuis al veel aan het schoonmaken, dus voor hem was het zeker het proberen waard om van schoonmaken zijn werk te maken. ‘Sinds ik werk via Helpling voel ik me lekker vrij. Ik heb geen baas boven me en ik voel me erg gewaardeerd. Ik weet dat ik mensen blij maak, dit krijg ik regelmatig te horen.’ Ook Yvonne geniet van de vrijheid. Ze hoeft haar baas nooit te vragen of ze een uurtje later kan beginnen. ‘Ik stuur altijd even berichtje via de Helpling app om hen te laten weten hoe laat ik kom, maar in principe heb ik van alle klanten de sleutel. Die flexibiliteit vind ik heel fijn.’

Lees ook: Helpling tipt: Eerste hulp bij fruitvliegjes

Aan de slag!
  1. Registreer je online

Meld je aan met je e-mail adres en telefoonnummer. Upload de benodigde documenten en maak je profiel persoonlijk. Nu kun je bepalen hoeveel uur je per week wilt werken, in welke regio en wat je per uur wilt verdienen. Woon je in Amsterdam? Dan geef je deze regio aan.

  1. Beheer je afspraken eenvoudig in de Helpling App

Registratie afgerond? Nu ontvang je de eerste boekingsverzoeken rechtstreeks per e-mail of in de Helpling App. Je vindt een overzicht van al je verzoeken in je Helpling account. Jij beheert je agenda, zo blijf je flexibel.

  1. Begin met verdienen!

Als particulier huishoudelijk hulp bepaal je zelf jouw inkomen: je kunt je uurtarief, beschikbaarheid en regio op elk gewenst moment aanpassen naar je eigen behoeften.

Op zoek naar flexibel werk in jouw buurt? Meld je aan via www.helpling.nl/aanmelden/mokum om direct aan de slag te gaan.