Alles is altijd leuker en beter als je lacht, helemaal in december. En op Tweede Kerstdag en Oudejaarsavond is het extra feest bij Boom Chicago, want dan kan je de voorstelling Sitcom: The Holiday Episode met een feestelijk menu combineren.

Mis je je vrienden en familie ook zo tijdens quarantaine? Genoeg ge-Zoomd en gewandeld? Vier het leven samen met je familie, vrienden en collega’s bij Boom Chicago!

Je eigen party-crowd kan dicht bij elkaar zitten. En tussen de tafeltjes is er genoeg ruimte om afstand te houden van de anderen (je eigen groep kan uiteraard ook aan aparte tafels zitten – mail dan even voor de opties naar hello@boomchicago.nl). Kies een comfortabele bank, een VIB-tafel voor Very Important Butts of stoelen op het balkon. Verheug je op een fijne mix van komedie met improvisatie, liedjes en sketches tijdens de nieuwe show Sitcom in kerstverpakking.

Lees ook: Boom Chicago: 7 redenen om naar de comedyshow Sitcom te gaan

Sitcom is geschreven en wordt gespeeld door Matt Castellvi, Simon Feilder, Lizz Kemery, Simon Lukacs en Stacey Smith. Licht- en geluidstechnisch ontwerp plus live technische improvisatie door Emil Struijker-Boudier. Muzikale productie en live improvisatiebegeleiding door Sacha Hoedemaker. Geregisseerd door Andrew Moskos.

Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
boomchicago.nl