Een avondje onbezorgd en ouderwets genieten? Dit zijn 7 redenen om kaartjes te kopen voor de nieuwe Boom Chicago comedyshow Sitcom.

1 Andrew Kosmos legt het gouden sitcom-format onder de loep. Kosmos is co-founder, artistiek directeur en geestelijk vader van Boom Chicago. Hij leende zijn pen in 2016 voor de legendarische speech van onze minister-president tijdens de Nederlandse versie van het Correspondents’ Dinner. In de woorden van Rutte ‘één van zijn beste beslissingen ooit’.

2 Boom Chicago biedt met Sitcom een tegenhanger van de turbulente tijd waarin we leven: voorspelbaarheid, de grote cliché en tegelijkertijd stille kracht achter dit klassieke format.

3 De flitsende schrijvers en spelers van Sitcom zijn Matt Castellvi, Simon Feilder, Lizz Kemery, Simon Lukacs en Stacey Smith.

4 Verover een bank voor twee of een tafel voor vier voor het perfecte uitje met vrienden, naasten of een combi van allemaal.

Lees ook: Boom Chicago: Schateren bij nieuwe show Sitcom

5 Je wordt beloond met de iconische video’s, looks en jingles van de nineties: een tijd waarin alles zoveel simpeler was. Kom genieten van de muziek, mode en het nieuws uit een eenvoudigere tijd van Friends, het Zonnetje in Huis en The Fresh Prince of Bel Air.

6 Lachen is gezond, maar wel in een verantwoordelijke setting. Veiligheid, gezondheid en welzijn staan voorop. Alle shows vinden daarom plaats in lijn met de laatste COVID-19 richtlijnen en advies vanuit het RIVM.

7 Jouw Tafel staat klaar! Kom met lege maag, want vanuit de pop-up keuken van Boom Chicago worden er heerlijke gerechten van lokale leveranciers geserveerd. De twee gangen menu’s en snackboxen zijn perfect voor zowel vegetariërs als vleesaanbidders. Food&Show Combo vanaf €49,50 per persoon.

Boom Chicago
Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
boomchicago.nl