‘Geniet van het leven en probeer zoveel mogelijk momenten in het leven te vieren!’ Met dit motto startte Faryel Bhailal in 2011 haar Amsterdam Cupcake Company in Amsterdam-West.

Inmiddels is de kleinschalige cupcake bakkerij uitgegroeid tot een fysieke winkel in De Baarsjes. Dagelijks wordt hier vers en ambachtelijk een verscheidenheid aan cupcakes, taarten en cakepops bereid door een enthousiast en creatief team. Je vindt dit pareltje in de vertrouwde Jan Eef-buurt, op de hoek van de Bartholomeus Diazstraat en de Marco Polostraat.

Handgemaakt en fair trade

Alle producten van Amsterdam Cupcake Company worden volgens eigen receptuur gebakken in de bakkerij. Niets wordt grootschalig ingekocht of fabrieksmatig bereid. Er wordt zoveel mogelijk gezorgd dat de ingrediënten volgens fair trade standaarden geproduceerd zijn; één van Faryel’s morele waarden, ontwikkeld door en tijdens haar studie Internationale Ontwikkelingsstudies.

Lees ook: Slagerij Poldervaart: ‘Winkeldame Anita maakt onze huzarensalade al zo’n 30 jaar!’

Gepersonaliseerd aanbod

Er is een standaard assortiment beschikbaar in de webshop van Amsterdam Cupcake Company, waar je als klant gemakkelijk en snel een online bestelling kan plaatsen. De last minute collectie biedt zelfs de mogelijkheid om tot 11 uur een bestelling te doen, die de volgende dag al klaar is. Handig voor iedereen die weleens een verjaardag vergeet! Om een gelegenheid nóg unieker te kunnen vieren, is het ook mogelijk een bestelling te personaliseren met een eetbare foto of logo, kleuren naar wens of een handgemaakte decoratie op maat. Denk bijvoorbeeld aan een eetbaar poppetje in de vorm van de lievelingsknuffel van jullie kindje of de bloemen uit een bruidsboeket.

Marco Polostraat 209-HS
1057 WK Amsterdam
amsterdamcupcakecompany.nl
Telefoon: 020 737 06 88