Spiegeltje, spiegeltje aan onze wagen, mogen we je ditmaal om de beste carwash van Amsterdam vragen?

1 Loogman Carwash

Van Marwijk Kooystraat 10

Prijs: € 17,50
Oordeel: Een wasstraat, poetscentrum, stofzuigerplein én interieurband onder 1 dak. Dit is de meest indrukwekkende pitstop voor een glimmende bolide!
Cijfer: 10

2 Carwash Amsterdam

Daniel Goedkoopstraat 13-C

Prijs: € 13,00
Oordeel: Allereerst wordt je auto grondig voorbehandeld, om vervolgens de band op te rollen. Complimenten voor de blinkende velgen. Wel een lange wachtrij en een beperkte mogelijkheid tot stofzuigen.
Cijfer: 9

 

3 Autoradam

Nieuwpoortkade 5

Prijs: € 14,00
Oordeel: Mooie, ruime wasstraat waarbij de medewerkers je graag vertellen over hun werkwijze. Leuke twist: halverwege de wasstraat staat er wederom iemand die je auto schoonspoelt en inzeept.
Cijfer: 8½

4 BOB Autowas

Transformatorweg 37

Prijs: € 16,00
Oordeel: Ruime wasstraat met moderne apparatuur. Prima eindresultaat. Minpunten: de auto is aan de achterkant niet goed droog en de gastvrijheid van het personeel laat te wensen over.
Cijfer: 7½

5 IMO Carwash

Jarmuiden 35

Prijs: € 15,50
Oordeel: Bij het wegrijden ontdekken we dat de achterruit nog onder de zeepresten zit. Voor het stofzuigen moet je wel een zonnige dag uitzoeken, want er is geen overkapping.
Cijfer: 6

6 Jordan Carwash

L. van Sonsbeeckstraat 2

Prijs:
€ 12,99
Oordeel: Dit lijkt meer op een garagebox met een in- en uitgang. Er is geen pin aanwezig, de medewerkers kijken liever op hun telefoon en na afloop moet je eerst 5 minuten wachten omdat alle ramen beslagen zijn. Zelfs een vogelpoepje blijkt te heftig voor deze carwash.
Cijfer: 5