Er bevindt zich een explosie van vacatures in Amsterdam. In de horeca, zorg, handel etc. zijn ze dringend op zoek naar personeel. Mokum Magazine licht elke zaterdag een Amsterdamse vacature uit. Deze week: Pllek is op zoek naar nieuw talent!

Op de restaurantvloer

Pllek zoekt talent. Talenten die willen werken in de bediening. Talenten voor wie een restaurantvloer een podium is. Een podium waar je jezelf mag zijn, je eigen bewegingen kunt maken en kunt schitteren als middelpunt van al die aandacht zoekende ogen. Eentje waar jij wordt gestimuleerd de beste versie van jezelf te zijn. Waar je niet in uniform wordt gehesen en je gasten behandelt alsof ze bij jou thuis op bezoek zijn.

Waarom zoeken zij creatief talent? Waarom lees jíj deze vacature? Omdat horeca in hun ogen vooral een beleving is. Het personeel is voor Pllek essentieel hierin. Ze zien graag dat de gasten worden gegroet door eigenzinnigheid. Dat hun drankjes worden gebracht door een bijzonder karakter. En ze uiteindelijk afrekenen bij een onvergetelijke hartelijkheid. Op die manier creëer jij met je collega’s echte connecties met de gasten. Bespeel samen de restaurant-vloer en zet die prachtige beleving neer.

Waarom bij Pllek?

Ze hopen dat je jezelf al kunt vinden in bovenstaande tekst. Dat je begrijpt hoe zij horeca zien. Dat je alleen nog afvraagt: ‘Waarom dan Pllek en niet een ander restaurant?’ Jij wilt werken bij Pllek om de volgende redenen:

  • Naast het restaurant hebben ze ook nog een ontzettend brede programmering:
    Live optredens, Festivals, Yoga, DJ’s, Kunst, Film en meer.
  • Een seizoen werken bij Pllek is een lifetime experience.
  • Ze bieden je een zeer flexibele (bij)baan. Pllek bouwt wekelijks een rooster om jouw beschikbaarheid heen.
  • Je collega’s zijn een netwerk dat zich als een olievlek over de stad verspreid.
  • Eindelijk een baan waar je ook raar mag zijn.
  • Werken met een zeer bewuste menukaart  (o.a. 75% vega en 25% vegan)
  • Je hebt vrienden voor het leven zolang je bij hun werkt.

Maak van Pllek jouw zoveelste nieuwe thuis. Solliciteer direct middels het opsturen van je motivatie en CV naar: werken@pllek.nl

Meer vacatures zien? Ga naar pllek.nl/contact/vacatures

Productie Boris van Leeuwen/Pllek