Ook tijdens een softe lockdown kun je een heerlijke club sandwich afhalen of laten bezorgen. Waar wordt de lekkerste lunchklassieker van Amsterdam gemaakt?

 

(10 van Mokum Magazine)
The Clubsandwich Company

Roelof Hartstraat 26
Prijs
: €12,95
Oordeel: Dit is de overtreffende trap van een club sandwich! Van de prachtige verpakking tot de laatste broodkruimel is er aandacht besteed aan ‘the club all day breakfast original’ met gebakken kippendij, ei, pancetta, tomaat, little gem, heerlijke mayo, een gepocheerd en als verrassing: vers fruit!

De Nieuwe Rai

Europaplein 1
Prijs: €9,95
Oordeel: Bij dit familierestaurant staan alleen maar lekkere dingen op de kaart. En dus ook een krakend verse kip sandwich met knapperige bacon, sla, tomaat, zuur, komkommer en mayonaise. Dit is kwaliteit met een hoofdletter K.

San Francisco Sandwich Company

Sint Antoniesbreestraat 3-F
Prijs: €7,95
Oordeel: Huisgemaakte sandwiches, cakes en cookies: laat dat maar aan de San Francisco Sandwich Company over! Gun jezelf een culinaire break en bestel deze club sandwich die een lekkere snack vibe heeft.

Bozz

Albert Cuypstraat 240
Prijs
: €9,95
Oordeel: Bij lunchcafé Bozz wordt er een super-originele club sandwich geserveerd. We proeven kerriemayonaise als twist en ook het gebakken eitje is een uitstekende toevoeging. Steun deze geweldige ondernemer op de Albert Cuyp!

ABC Clubsandwich

Herengracht 309
Prijs: €12,95
Oordeel: OMG! In deze sandwich is een gigantische kiptoren gebouwd. Wat een royaal belegde, volle en romige club sandwich is dit! Nom, nom, nom en nóg eens nom!

De Drie Graefjes

Stadionplein 111
Prijs: €9,50
Oordeel: Ja hallo, alwéér zo’n fabulous sandwich! Kennelijk worden er in Amsterdam gewoon geen slechte club sandwiches gemaakt. De geheime wapens van deze drielaags club sandwich van Drie Graefjes: maisbrood, subtiel gerookte kip, smashed avocado en zachte avomayo.

Productie Remco Buma, Robert Plat, Martijn van Stuyvenberg