Vergeet Magic Mike! Op zondag 10 november staan The London Knights in Panama met hun ondeugende Hunks & Lady’s show. 

The London Knights brengen strippen tot een heel nieuw niveau. Tijdens de 1,5 uur durende stripshow van The London Knights wordt fantasie werkelijkheid, want deze strippende hunks beschikken over verleidelijke en opzwepende moves. Rondom de show wordt het podium gevuld met top entertainment en gezelligheid. Zo komen de twerkende dames van Twerk after Work met een geweldige booty shakes showcase en is er een dj om de stemming erin te houden. En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke verrassingen, maar die houden we nog heel even geheim! Dames – en natuurlijk ook de aanwezige heren – die van een gezellige en energie avondje uit houden mogen de datum  10 november 2019 met rood in de agenda omcirkelen. Regel een oppas, regel vervoer en regel wat waaiers want het wordt een hete avond. De fans krijgen de kans om alle hunks na de show persoonlijk te ontmoeten. Houd de social media van The London Knights en Mokum Magazine in de gaten voor zowel meet & greets als free tickets.

KORTINGSACTIE

Speciaal voor jou als Mokum Magazine lezer is er een korting van €5,00 op een kaartje in de voorverkoop. Gebruik de MOKUMMAG om korting te krijgen.

Reguliere kaarten voor dit evenement kosten €14,00 in de voorverkoop of €18,00 aan de deur. Voor VIP-tickets app je naar 020-2157364 of mail naar info@highprofilers.com

Tickets kopen? Klik hier!