Het is weer tijd om de liefde en de vrijheid te vieren tijdens de Amsterdamse Gay Pride. Natuurlijk ga je hier niet in je saaie kloffie heen en moet jij ook geloven aan felle kleuren, glitters en heel veel roze. Mokum Magazine geeft outfit en make-up advies!

Alle kleuren van de regenboog

De stad hangt weer vol met vlaggen. Niet onze bekende rood-wit-blauwe vlag, maar regenboogvlaggen. De regenboog staat voor positiviteit en diversiteit. Perfect voor de Gay Pride! Je bent dus helemaal in stijl als jij iets met de regenboogprint draagt dit weekend.

Pretty in pink

Onze hoofdstad kleurt tijdens de Gay Pride in alle kleuren van de regenboog, maar roze springt daar met kop en schouders bovenuit. Dus hou je het liever bij één kleur? Ga dan voor roze! De ideale kleur voor deze gelegenheid.

Over the top

Niet alleen met je outfit, maar ook met je make-up kan je uitpakken dit weekend. Nepwimpers, highlighter, oogschaduw, regenboogkleurtjes. Alles mag, alles kan.

Hoe meer glitters, hoe beter

Last but not least – glitters. Je kan op verschillende manieren glitters aan je look toevoegen: in je outfit, in je make-up, met haarspray of zelfs met bodypaint. Glitters maken het helemaal af!

Inspiratie

https://www.instagram.com/p/B0N7w-bIskj/

https://www.instagram.com/p/B0lvOfqoseB/

https://www.instagram.com/p/B0lOlxGIKQM/

https://www.instagram.com/p/BzYihOTieCY/

https://www.instagram.com/p/BzWXWLQD3l5/

https://www.instagram.com/p/B0RdHYAoNDx/

https://www.instagram.com/p/BygQ6QnFFnJ/

 

Tekst Isa Wessels Foto Pixabay