Jachthaven Pampus, de leukste Jachthaven van Amsterdam ligt onderaan de Nesciobrug, tussen IJburg, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer en Oud-Diemen. De jachtwerf is goed bereikbaar per fiets, scooter en auto en er is voldoende parkeerruimte.
De jachtwerf wordt gerund door Mariëlle en Patrick de Kanter en vader Marius Visser. Een echt familiebedrijf wat gezelligheid uitstraalt en waar met hart en ziel gewerkt wordt om het iedereen naar de zin te maken.  Vanuit jachtwerf Pampus ben je met de boot zonder sluis zó in de binnenstad van Amsterdam! Je vaart zo het Amsterdam-Rijnkanaal op of bent in korte tijd op het Markermeer! En… de jachtwerf is 7 dagen per week geopend!

De ligplaatsen in het water zijn allemaal voorzien van een zijsteiger, wat het comfort natuurlijk aanzienlijk vergroot. Een mooie sanitaire ruimte is ook op de haven aanwezig. Toiletten, een ruime gelegenheid voor het wassen van handen of van wat vaat en een douche.

Er is een hijskraan aanwezig zodat je boot netjes in en uit het water gehesen kan worden. Fijn om onderhoud aan de boot te plegen, de boot schoon te maken, of als er onverhoopt iets gerepareerd moet worden. Heb je geen zin of tijd om reparaties of onderhoud aan uw boot zelf te doen. Je kunt het natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Wel zelf doen? Wij hebben ruime ervaring en geven u graag advies. Ook natuurlijk over de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe boot of motor. Wij denken met u mee.
 
Jachtwerf Pampus heeft ook een winterstalling en jouw boot kan op het afgesloten terrein van de jachtwerf op de wal staan. Het terrein van de jachtwerf is afgesloten en voorzien van camerabeveiliging.

Je kunt ook een cursus klein vaarbewijs volgen. Dit doen zij samen met Vaarplezier.

De watersportwinkel is 7 dagen per week geopend en daar vind je alles voor jouw boot. Van accu’s en motoren tot coatings en verf. Schroefjes, boutjes, moertjes, scheepsartikelen, touwen, fenders, reddingsvesten, u kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig! Wel zo handig als je aan het klussen bent op je boot. De watersportwinkel is o.a. dealer van Star Brite, Lankhorst Taselaar, Epifanes, Ondeck, Wurth, Technautic en ARC Marine.


Kom gerust eens een kijkje nemen op Jachtwerf Pampus of breng een bezoekje aan de watersportwinkel. Marielle, Patrick en Marius hopen je snel te mogen verwelkomen!
* Jachtwerf Pampus heeft een Corona-protocol. Door dit protocol blijft het mogelijk om de jachthaven te bezoeken. De watersportwinkel is open, maar ook onder voorwaarden.