Nu iedereen meer tijd thuis, op het balkon of in de tuin doorbrengt, hier 10 tips van Bloemenhandel Rinus & zn voor een fleurige Quarantainetijd!

  1. Haal het voorjaar in huis met geurige en kleurige voorjaarsbloemen zoals narcissen, blauwe druifjes en hyacinten. Staat leuk met verschillende potjes bij elkaar!
  2. Met tulpen kun je er direct een feestje van maken. Verschillende kleuren bij elkaar, en ook nog verschillende tulpenbloemen. Of de Franse tulp met een extra lange steel. Prachtig!
  3. Niet op vakantie? Dan halen we het vakantiegevoel gewoon in huis! Een prachtige Olijfboom, een palmboom en leuke sinaasappel- of citroenboompjes geven direct het vakantiegevoel!
  4. Een verloren hoek in huis? Eén grote decoratieve plant in de woonkamer geeft direct een andere uitstraling.
  5. Waterplantjes zijn ook erg leuk in een decoratieve schaal of vaas op tafel! Een minivijver in de woonkamer of op het balkon.
  6. Viooltjes zijn er in veel kleuren! Heel leuk om wat potten te vullen voor op het balkon of voor in de tuin.
  7. Bolbloemen zijn ook leuk in verschillende potten buiten. Leuk met Iris- of Leliebollen.
  8. Hortensia’s zijn ook altijd mooi en fleuren alles op. Leuk voor binnen én voor buiten!
  9. Fresia’s en Violieren ruiken heel lekker. Plaats ze in de woonkamer en het zal heerlijk ruiken.
  10. In deze tijd, waarbij iedereen meer afstand neemt en je niet zomaar bij dierbaren op bezoek kan, is het leuk om te laten zien dat je aan ze denkt. Een bosje bloemen doet wonderen. Geef een bosje aan buren, vrienden, collega’s of aan je familie om te laten zien dat je aan ze denkt. Ze fleuren er direct van op. Juist nu!

Lees ook: Restaurants gesloten? Deze zaken bezorgen nu!

Leuk om te weten; Bloemenstal Rinus zal waarschijnlijk begin augustus weer terug verhuizen naar zijn oude plek aan de Czaar Peterstraat!

Bloemenhandel Rinus & zn is al meer dan 40 jaar hét adres al uw bloemen en planten, bruidsboeketten, rouwboeketten en zelfs zakelijke abonnementen. Rinus en zoon Allard fleuren je dag op met mooie boeketten en altijd een gezellig praatje! De bloemen en planten zijn verkrijgbaar bij de ruime stal op de Wittenburgergracht, voor de Oosterkerk en in de winkel van de Vomar op de Cornelis Vermuydenstraat (hoek Czaar Peterstraat). 6 dagen p.w. open, maandag gesloten en bezorgen kan altijd!

Facebook.com/rinusbloemenhandel
Instagram: @rinusbloemenhandel
bloemenhandelrinusenzoon.nl