Een Hammam-ritueel is een authentiek Oosters reinigingsritueel. Wat kun je verwachten als je een Hammam-behandeling boekt bij House of Wellness Amsterdam?

Nadat je hebt plaatsgenomen op de heerlijk verwarmde speciaal ontworpen hammamtafel word je met aangenaam warm water overgoten door één van de wellness medewerkers. Zij zijn opgeleid tot kwalitatief zéér goede en allround masseurs. Alleen al het ervaren van deze waterverwennerij doet alle zorgen van je afspoelen.

Stralende nieuwe huid

Vervolgens word je van top tot teen liefdevol gescrubd. Je dode huidcellen worden verwijderd en maken plaats voor een stralende nieuwe huid. Tip: ga de dagen na de behandeling zonnebaden. De scrub zorgt er namelijk voor dat je een extra egale huidtint opbouwt.

Zijdezachte huidsensatie

Daarna volgt het inzeepspektakel. Dit is een zijdezachte huidsensatie! Je wordt nogmaals gemasseerd met bergen schuim van natuurlijke olijfzeep, geperst door een speciaal hiervoor ontworpen kussensloop. Bij de behandeling van 55 minuten wordt dit ritueel afgesloten met een hoofdmassage en het wassen van je haar (indien gewenst).

Tijden en prijzen

25 minuten – €43,50
55 minuten – €69,50

Meer informatie? Neem contact op!

House of Wellness Amsterdam
Hatostraat 28
1043DD Amsterdam
020-2807030
houseofwellness-amsterdam.com
Info@houseofwellness-amsterdam.com