Met de horrorfilmsensatie A Quiet Place zocht en vond regisseur Krasinski angstaanjagende momenten in het alledaagse. Avengers: Infinity War het langste Marvel-spektakel ooit. Blockers, een zeer vermakelijke comedy die bij vlagen ook nog enkele interessante stellingen opwerpt. En de Nederlandse feelgood film, die De matchmaker.

Avengers: Infinity War

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War.

A Quiet Place

In de nieuwe thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen.

Blockers

Als drie ouders erachter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens het grote Prom Night Eindexamenbal hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

De matchmaker

Wanneer haar online dating video ‘per ongeluk’ viral gaat, gaat er zowel voor levengenieter Chris als zijn moeder Marja, een nieuwe wereld open. Die van het daten….