Bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe modetrends. Hieronder hebben wij alle zomertrends van 2019 voor je op een rijtje gezet. Welke trend is jouw favoriet?

Aardetinten

Het is even zoeken naar de juiste aardetint voor jouw huid, maar als je ‘m eenmaal hebt gevonden zie je er de hele zomer chique en stijlvol uit! Aardetinten zijn supermakkelijk te combineren, dus je kunt je items van vorig jaar eenvoudig dragen met je nieuwe aardetint aanwinst.

https://www.instagram.com/p/Bts3E8yiQ5K/

 

Neon

Zijn aardetinten niet jouw ding? Ga dan voor neon kleuren – roze, geel, groen, oranje. Neon kleuren zijn terug van weg geweest. Pluspuntje: met een neon top ziet je huid er ’s zomers nóg bruiner uit!

https://www.instagram.com/p/Bm8c6uBHAim/

 

Dierenprint

Bij dierenprint denk jij misschien gelijk aan Nel Veerkamp, maar dierenprintjes komen deze zomer helemaal van hun ordinaire imago af. De klassieke dierenprints zie je op alle mogelijke manieren terugkomen – in kleur of met een vervormd patroon bijvoorbeeld. Luipaard, panter, tijger, zebra en we hebben zelfs koeienprintjes voorbij zien komen! Wie had ooit verwacht dat Nel Veerkamp een trendsetter zou zijn…

https://www.instagram.com/p/BvR22xIn-gU/

https://www.instagram.com/p/Bsz8GkBgwWu/

 

Workwear

Kleding geïnspireerd op de werkkleding van bouwvakkers, loodgieters en timmermannen. Ook dit ga je aankomend seizoen veel zien. Wij zijn fan van deze stoere trend, maar zullen we de bouwvakkers-decolleté maar even achterwegen laten?

https://www.instagram.com/p/Bi5AkRUHTID/

 

Kleine tasjes

In de categorie onhandige modetrends vind je nu deze piepkleine tasjes. Tasjes die zo klein zijn dat er ongeveer één lippenstiftje in past, verder niks. Super onpraktisch, maar we doen er alles aan om er fashionable uit te zien, toch?

https://www.instagram.com/p/BuY2auLhDUF/?utm_source=ig_embed

 

Kick flare

Na de gewone flared jeans (de spijkerbroek met wijde pijpen) is er nu de kick flare. Dit is de kortere variant, die boven je enkels uitkomt. Of zoals je vader zou zeggen: een hoogwaterbroek.

https://www.instagram.com/p/BoEPHJvAIvc/

https://www.instagram.com/p/Bao_2S6neqr/

 

Tekst Isa Wessels Foto Freepik