Nog geen plannen met kerst? Mokum Magazine geeft je 5 tips voor de feestdagen!

Bingo

In de Brouwerij de Prael is er eerste kerstdag een geweldige kerstbingo en dag erna vieren we kerst met De Veerkampjes in Panama. Zowel s ’middags en s ’avonds! Klik HIER voor meer informatie.

The Christmas Show

Dit is alweer de vijfde Christmas Show. Deze keer wordt het verhaal van Doornroosje en haar kerstprins verteld. Je gaat onder andere Carlo Boszhard en Famke Louise op het podium zien. (za 21 december en zo 22 december in de Ziggo Dome)

Wereld Kerstcircus

Met 100 verschillende artiesten van over de hele wereld beloofd dit circus een feestje te worden. Het circus heeft dit jaar zelfs in Monte Carlo de Gouden Clown gewonnen, voor de beste circus acts. (vanaf 19 december 2019 t/m 5 januari 2020 in Koninklijk Theater Carré)

Lees ook: De perfecte kerstcadeaus voor Amsterdammers!

Het Amsterdams Winterparadijs

Dit jaar is deze kertsmarkt groter dan ooit! Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) weer omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. In het RAI kan je deze markt van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 bezoeken, dus ook tijdens Kerstmis. Entree kost €5,-

Karaoke

Durf jij  op het podium te zingen samen met een échte rockband? Dan ben je bij The Waterhole aan het juiste adres! Op tweede kerstdag is het tijd voor karaoke. Niet zomaar karaoke maar een zogeheten rock-a-oke. Altijd al een rockster willen worden, dan is dit je kans!

Productie Boris van Leeuwen