Inspiratie nodig bij het uitzoeken van kerstcadeaus? Dit zijn 8 perfecte geschenken voor een échte Amsterdammer!

Mokie

Een superleuk cadeau is onze mascotte Mokie! Hij is een heel schattig beertje, helemaal in het thema van Mokum Magazine en Amsterdam. Dit is het perfecte cadeau om bij iemand een lach op zijn gezicht te krijgen.

Een fles wijn

Een fles wijn is een heel gezellig cadeau en altijd leuk om te krijgen. De ideale plek om een heerlijke fles wijn uit te zoeken is Ton Overmars. Hier krijg je persoonlijk wijnadvies om jouw perfecte fles te vinden.

Een avondje bingo

Heb jij zin in een onvergetelijk avondje uit met je vrienden, dan is dit het cadeau waar jij naar op zoek bent. Behalve een geweldige avond maak je ook nog eens kans op waanzinnige prijzen!

Een Mokum Magazine abonnement 

Onmisbaar op jouw verlanglijstje is een Mokum Magazine abonnement. Je blijft ermee op de hoogte van allerlei onmisbare nieuwtjes, trends, fantastische bedrijven, je leest de leukste interviews en nog veel meer! Voor 25,- per jaar ontvang jij maandelijks de nieuwste editie in de bus.

Lees ook: De leukste kerstmarkten van Amsterdam!

Een spijkerbroek van Amsterdenim

Iets waar iedereen nooit genoeg van kan hebben zijn natuurlijk spijkerbroeken. Ben je opzoek naar de perfecte spijkerbroek? Dan ben je bij Amsterdenim aan het goede adres!

Een lot

Begin het nieuwe jaar goed met een staatslot en maak kans op de hoofdprijs. Wie wil dit nou niet ontvangen?

Kerstsokken

Kerstsokken: het meest toepasselijke cadeau dat je kan bedenken! Ze zijn knus, warm en dus perfect voor dit koude weer! Daarbij zijn ze ook nog in thema met de feestdagen!

Etentje bij de Roode Leeuw

Nog nooit in dit oer-Amsterdamse restaurant gegeten? Dan is dit een uitstekende gift voor een échte Mokummer.

Tekst Femke Beekhuis Foto Pixabay