Goed eten in een informele setting. Betaalbaar, maar kwalitatief hoogstaand zonder dat het stijf of onpersoonlijk wordt. Maak kennis met Bar Bistro Bravour.

Gezellig, warm, knus, borrelen, cocktails: zomaar wat woorden die voorbijkwamen tijdens een brainstormsessie. Het concept van Bar Bistro Bravour – voorheen Visbar Beet – was al snel een feit. Vooraanstaande culinaire websites zijn lyrisch. ‘Een nieuwe leukerd in Amsterdam’, kopte Barts Boekje. En ook de website culy.nl is enthousiast en omschrijft  Bravour als ‘een gezellige hotspot in Amsterdam-Oost’.

Bravour is een klassieke bistro met lef. Hier eet je herkenbare gerechten die met een wereldse twist worden bereid. Bij mede-eigenaar en chefkok Nout de Lange vind je in zijn kookstijl een voorliefde voor Aziatische producten terug. Dit gecombineerd met de klassiek Franse keuken maakt een menukaart die spannend en toch ook vertrouwd is. Nout kookt graag met seizoensgebonden producten en dus wordt er ieder seizoen een nieuwe menukaart gepresenteerd. Ook de wijnkaart wisselt geregeld, omdat gastheer Sjoerd voortdurend op zoek is naar nieuwe pareltjes voor de ware wijnkenners en -liefhebbers. Echter kun je bij Bravour ook gerust de hele avond speciaalbiertjes drinken, of de uitgebreide cocktailkaart uitspelen. Aan het einde van de avond vliegen de Passion Fruit Martini’s nog nét niet door de zaak wanneer iedereen meedeint op lekkere muziek. Als de coronamaatregelen het toelaten is Bravour rond de kerst geopend. Tip: op kerstavond en de dagen ervoor wordt er uitgepakt met een 5 gangen kerstmenu.

Win een diner voor 2 bij Bar Bistro Bravour!

Bar Bistro Bravour stelt een diner voor 2 personen (incl. 2 drankjes, excl. sterke drank) ter beschikking. Kans maken? Stuur dan ‘Bravour’ via SMS of WhatsApp naar 06-15183268. Je ontvangt daarna een Tikkie (€1,50) van ons. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Bar Bistro Bravour
Dapperstraat 26
Amsterdam
www.barbistrobravour.nl