Banks Mansion is één van de toonaangevende viersterrenhotels in Amsterdam met een dominante aanwezigheid in de lijsten van beste hotels in de hoofdstad.

Banks Mansion staat bekend om haar gastvrijheid en full-service concept met veel complementaire extra’s. Zo is alles wat gasten tijdens hun verblijf in het hotel nuttigen inbegrepen in de kamerprijs. Banks Mansion vind je in het centrum van Amsterdam, aan de Herengracht. Een unieke locatie die de sfeer uitademt van eeuwenlange culturele en artistieke rijkdom. Het gebouw is ontworpen in de stijl van Berlage en de ‘Amsterdamse school’. Ook zijn de invloeden van Frank Lloyd Wright duidelijk zichtbaar. Ooit deed het stijlvolle pand dienst als bank. In 2004 opende Banks Mansion er zijn deuren. Sinds die tijd gaan comfort en persoonlijke service er hand in hand. Met 51 kamers, waarvan een groot aantal op de gracht uitkijkt, is het dé plek voor toeristen, zakenreizigers en Amsterdammers die de goede dingen van het leven weten te waarderen.

Over Carlton Hotel Collection

Banks Mansion maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Carlton Hotel Collection bestaat momenteel uit twaalf viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, vier in Groot-Brittannië en één in België. De hotels zijn zowel qua exploitatie als qua onroerend goed in het bezit van Carlton Hotel Collection. Elk hotel wordt gerund door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. Carlton onderscheidt zich daardoor niet alleen in diversiteit, maar ook in sfeer: persoonlijk, warm en gastvrij. Met een totaal aan 825 medewerkers is Carlton Hotel Collection een hotelbedrijf van formaat.

Win een overnachting voor 2 personen bij Banks Mansion!

Heerlijk wakker worden aan de Herengracht? Dát is een unieke ervaring! Mokum Magazine mag een overnachting voor 2 personen weggeven in het prachtige Hotel. Kans maken? Stuur dan ‘Banks Mansion’ via SMS of Whatsapp naar 06-15183268. Je ontvangt daarna een Tikkie (€1,50) van ons. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer weten? Check www.banksmansion.nl