Even je one-minute-of-fame opeisen? Breng een bezoekje (of ga voor de ramen staan) bij een van deze tv-shows die worden opgenomen in Amsterdam.

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door wordt op werkdagen live uitgezonden vanuit de NEP Studio in Amsterdam. Om een uitzending bij te wonen, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Als VARA-lid betaal je € 5,- en anders betaal je een tientje. Kaarten bestel je via tvtickets.bnnvara.nl

PAUW

Elke werkdag presenteert Jeroen Pauw live vanuit Amsterdam zijn talkshow. Dit programma wordt ook opgenomen in het Westerpark, je kan in het mediacafé bij de NEP Studio van dichtbij meemaken hoe Jeroen de gasten interviewt. Kaarten hiervoor bestel je ook via tvtickets.bnnvara.nl

RTL Boulevard

Vanaf Leidseplein 1, waar voorheen Randstad Uitzendbureau een kantoor had wordt RTL Boulevard uitgezonden.  Helaas kan je dit programma niet bijwonen.

Shownieuws

Shownieuws komt dagelijks live en zonder publiek vanuit de SBS Studio aan het Rietlandpark. Het programma heeft belangstelling voor het grote nieuws van de supercelebs, maar ook voor de opkomende talenten, volkszangers, kleine producties en internationaal sterrennieuws. Heb je een foto van Youp van ’t Hek die in z’n blote kont door de Kalverstraat rent, of van een struikelende Connie Witteman in de PC Hooftstraat? Stuur een mail naar show@talpanetwork.com, bel naar 020-8007710, of gebruik Whatsapp: 06-54962821.

Buitenhof

Maak van je zondag een gezellig dagje uit en ga naar de gratis live-uitzending (inclusief een consumptie) van Buitenhof met, geheel gratis! Iedere zondag vanaf 11.30 uur, in de Veemvloer aan de Van Diemenstraat 408.

Miljoenenjacht

Als je meespeelt in de Postcode Loterij maak je automatisch kans op een studioplaats voor Miljoenenjacht. Het programma wordt opgenomen in de MediArena Studio, naast de Amsterdam ArenA. De meeste studioplaatsen worden verloot in de maandelijkse en extra trekkingen. De overige studioplaatsen worden tijdens het seizoen van Miljoenenjacht verloot met extra acties.

De Vloer Op Jr.

In De Vloer Op Jr. krijgen jonge acteurs onvoorbereid een opdracht, waarop ze samen een verhaal improviseren. Het programma is gericht op jongeren van 11 tot 16 jaar oud en wordt meestal in de maanden maart en april opgenomen in het Bimhuis, Piet Heinkade 3. Zodra de opnames weer gaan beginnen wordt er ongetwijfeld gezocht naar publiek in dezelfde leeftijd en kan je je aanmelden via devloeropjr@human.nl