Even je one-minute-of-fame opeisen? Breng een bezoekje (of ga voor de ramen staan) bij een tv-programma dat wordt opgenomen in Amsterdam.

 1. DE WERELD DRAAIT DOOR
  DWDD
  De Wereld Draait Door wordt op werkdagen live uitgezonden vanuit Studio Zuiveringshal Oost op het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Om een uitzending bij te wonen, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Als VARA-lid betaal je € 5,- en anders betaal je een tientje. Kaarten bestel je via tvtickets.bnnvara.nl
 2. JINEK
  Eva Jinek
  De dagelijkse talkshow van Eva Jinek wordt opgenomen in de Dutch View Studio op het Westergasterrein. Om een uitzending bij te wonen, moet je minimaal 16 jaar oud zijn. De toegang is gratis en tijdens de opname krijg je een consumptie. Aanmelden kan via www.kro-ncrv.nl/jinek/
 3. RTL LATE NIGHT
  RTL Late Night

  De talkshow van Humberto Tan komt vanuit de Brasserie NH Schiller op het Rembrandtplein. Je kunt een los ticket reserveren, maar je kunt ook arrangementen boeken. Een los ticket kost € 7,50, toegang vanaf 16 jaar en er is een beperkt aantal zitplaatsen. Kijk op www.rtllatenight.nl/bijwonen
 4. RTL BOULEVARD
  RTL Boulevard
  RTL Boulevard verhuist definitief naar Amsterdam. Albert Verlinde roddelt binnenkort niet meer vanuit Hilversum, maar vanaf Leidseplein 1, waar voorheen Randstad Uitzendbureau een kantoor had. Wanneer de verhuizing zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Je kunt dit programma niet bijwonen.
 5. SHOWNIEUWS
  Shownieuws

  Shownieuws komt dagelijks live en zonder publiek vanuit de SBS Studio aan het Rietlandpark. Het programma heeft belangstelling voor het grote nieuws van de supercelebs, maar ook voor de opkomende talenten, volkszangers, kleine producties en internationaal sterrennieuws. Heb je een foto van Youp van ’t Hek die in z’n blote kont door de Kalverstraat rent, of van een struikelende Connie Witteman in de PC Hooftstraat? Stuur een mail naar show@sbs.nl, bel naar 020-8007710, of gebruik Whatsapp: 06-54962821.
 6. STUDIO POWNED
  Studio PowNed

  Studio PowNed is een wekelijkse late-night talkshow van 45 minuten, iedere donderdagavond om 21:50 uur op NPO 3. Het programma komt vanuit de muzyQ studio’s aan het Atlantisplein.
 7. BUITENHOF
  Buitenhof

  Maak van je zondag een gezellig dagje uit en combineer de gratis live-uitzending (inclusief een consumptie) van Buitenhof met een bezoekje aan de Hortus, geheel gratis! Iedere zondag vanaf 11.30 uur, Studio de Hortus aan de Plantage Middenlaan 2-A.
 8. MILJOENENJACHT
  Miljoenenjacht
  Als je meespeelt in de Postcode Loterij maak je automatisch kans op een studioplaats voor Miljoenenjacht. Het programma wordt opgenomen in de MediArena Studio, naast de Amsterdam ArenA. De meeste studioplaatsen worden verloot in de maandelijkse en extra trekkingen. De overige studioplaatsen worden tijdens het seizoen van Miljoenenjacht verloot met extra acties.
 9. DE VLOER OP JR.
  De Vloer Op jr
  In De Vloer Op Jr. krijgen jonge acteurs onvoorbereid een opdracht, waarop ze samen een verhaal improviseren. Het programma is gericht op jongeren van 11 tot 16 jaar oud en wordt in maart en april opgenomen in het Bimhuis, Piet Heinkade 3. Er wordt gezocht naar publiek in dezelfde leeftijd en je kan je aanmelden via devloeropjr@human.nl
 10. KOEFNOEN
  Koefnoen

  Wil je in het publiek zitten tijdens een van de opnames van Koefnoen? In het najaar van 2016 komen er nieuwe opnames waar je kunt kennismaken met de nieuwe typetjes van Owen Schumacher en Paul Groot. Ook zal er een aantal surprisegatsen opduiken, naast de vertrouwde gezichten van Sanne Wallis de Vries en Jeremy Baker. De opnames vinden plaats in Studio Nieuw Noord, Asterweg 22, Amsterdam.