Bijna zomer! Dat betekent dat je bikini bijna uit de kast mag! Nog geen leuke bikini kunnen scoren? Haal wat inspiratie uit deze trends!

 

De 50s bikini

De fifties style is weer helemaal in! De hoogvallende broekjes zijn ideaal voor als je je buik liever iets meer bedekt. Ze zijn deze zomer een musthave, maar dan vooral in opvallende kleurren en prints.

https://www.instagram.com/p/Bs5DvPlAOSl/

https://www.instagram.com/p/BxpGiAbijx7/

Mix & Match bikini

 De trend van 2019 is om een andere kleur bikinibroekje te dragen dan je top. Je kunt dus verschillende bikini’s met elkaar matchen. Maar let er wel op dat het bij elkaar past! Of je nou naar de Spaanse kust gaat, lekker gaat zonnen in het Vondelpark of lekker gaat zonnen in de tuin: het is wel de bedoeling dat het er leuk uit ziet, maar vooral dat je je prettig voelt in de bikini die je draagt.

https://www.instagram.com/p/BnExUbBl27e/

https://www.instagram.com/p/Bqb3nxVgwHa/

 

Dierenprint bikini

Je zal het de laatste tijd waarschijnlijk al veel gezien hebben. Een slangenprintje op een blouse, een tijgerprintje op een riem of een zebraprintje op een tas. De dierenprint trend is helemaal in. Je vindt het óf helemaal leuk óf helemaal niks. Maar ook bij de bikini’s kan je er niet omheen.

https://www.instagram.com/p/Bo7UFl5jc1k/

https://www.instagram.com/p/BlSdg9gHgV6/

 

Neon bikini

Word je niet snel bruin of wil je gewoon nóg bruiner zijn dan dat je al eigenlijk bent? De neon bikini zorgt ervoor dat je huid 2 tinten donkerder lijkt. De felle kleurtjes zijn ook nog eens lekker fris en zomers.

https://www.instagram.com/p/Bxy5k0TBw4D/

https://www.instagram.com/p/BwTu-4BgTSx/