Het voorjaar is begonnen. Als je de trotse eigenaar bent van een caravan of camper dan sta je waarschijnlijk te popelen om met jouw corona-proof vakantievoertuig op pad te gaan.

Caravans en met name campers zijn enorm populair in Nederland. Er staan er maar liefst 550.000 geregistreerd!
Ook de banden van recreatievoertuigen hebben onderhoud nodig, ondanks dat jij ze maar een gedeelte van het jaar actief gebruikt. Zeker als ze er al een paar jaar op zitten, is een jaarlijkse inspectie geen overbodige luxe.

Voorkom ellende op vakantie

Je caravan of camper staat in de stalling de hele winterperiode stil. In die periode draagt een klein gedeelte van de band het hele gewicht van de caravan of camper. Dat veroorzaakt slijtage, wat vaak over het hoofd wordt gezien maar veel ellende tijdens de vakantie kan veroorzaken. En bandenpech tijdens een vakantie; dat wil niemand.

Een nieuwe look voor jouw caravan of camper

Ook een caravan of camper kan een nieuwe look krijgen door de velgen te vernieuwen! Net als een personenwagen kan je vakantievoertuig ook van een redelijk standaard naar een stoer uiterlijk omgezet worden. De specialisten van AmsterdamBanden denken graag met je mee en geven je sowieso het beste advies.

Bandenspecialist AmsterdamBanden

Bij bandenspecialist AmsterdamBanden vind je een breed scala aan caravan- en camperbanden van topmerken zoals Michelin, Maxxis, Continental, Goodyear, Pirelli, Dunlop en Bridgestone, maar ook andere bandenmerken voor elk budget.
Ook voor velgen ben je bij AmsterdamBanden aan het juiste adres. Voor een groot assortiment en het beste advies!

Rijd langs op de Kuiperbergweg of bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: 020 โ€“ 697 60 01.