Bij Studio Senses vind je alles voor de horeca onder één dak. Interieur, inrichting en identiteit staan centraal. Specialisten, uit verschillende disciplines, laten gasten zelf ervaren wat de diverse mogelijkheden zijn. Voor binnen, buiten en in de keuken. Hier worden jouw zintuigen geprikkeld; kijken, ruiken, voelen, luisteren, proeven en beleven!

Kaja & Van Gestel zijn de partners van Studio Senses. Samen zorgen zij voor de sfeervolle beleving. Van luisteren naar jouw wensen tot het creatief meedenken over de ruimtes: Kaja geeft sfeer en uitstraling aan ieder interieur. Met haar brede assortiment kwaliteitsmeubelen (indoor & outdoor) van diverse merken, de nieuwste interieurtrends en het grote aanbod voorraadmodellen blinkt Kaja uit in de hospitalitybranche.

Professionele keukens

Van Gestel is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en plaatsen van professionele keukens. Van horecakeukens tot bedrijfsrestaurants en van keukens in de zorg naar keukens voor het onderwijs of de recreatie. De adviseurs van Van Gestel kennen de ins & outs van de diverse branches. Hiermee geven zij een professionele keuken een eigen gezicht en functionaliteit. Voor een smaakvolle keukeninrichting of uitgebreide kwaliteitscollectie keukenapparatuur en rvs-meubelen: dat zijn haar ingrediënten.

Inspiratie opdoen?

Je vindt het 1500 m² grote inspiratiecentrum Studio Senses in Amsterdam (naast HANOS), maar ook in Breda, Den Haag-Delft, Zwolle en Rijssen (alleen Kaja). Beleef en ervaar zelf alle mogelijkheden op het gebied van interieur, inrichting en identiteit. Meer weten? Check www.kaja.nl en/of www.vangestelhoreca.nl