De internationale catamaranzeiler en Europese kampioen Robert Heilbron heeft met trots zijn nieuwste onderneming aangekondigd: Winners Gin & Vodka. Deze premium dranken weerspiegelen de geest van een echte winnaar, een kwaliteit die Robert zowel in het zeilen als in het ondernemerschap heeft bewezen.

Naast zijn successen op het water heeft Robert ook indrukwekkende prestaties geleverd in het ondernemerschap. Hij bracht het Californische merk O’Neill naar Europa en richtte het populaire lingeriemerk Sapph op, dat vrouwen wereldwijd heeft geรฏnspireerd.

Winners Gin & Vodka zijn de nieuwste toevoeging aan zijn carriรจre. Deze dranken zijn ontwikkeld in samenwerking met Dutch Spirits uit Beverwijk. Ze belichamen premium kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde ingrediรซnten en vakmanschap. Ze beloven een onvergetelijke ervaring voor fijnproevers.

Robert nodigt iedereen uit om Winners Gin & Vodka te ontdekken en deel uit te maken van succes en triomf. Deze exclusieve dranken zullen binnenkort beschikbaar zijn en vertegenwoordigen de geest van een ware winnaar.

www.winnersgin.com
Wijkermeerweg 23A
contact@winnersgin.com
+31 (0) 251 26 20 95