IJburg is hip and happening. Een eigen stadstrand, veel watersport mogelijkheden en veel diversiteit in huis- en gebouwstijlen. Dit ruime 3-kamer appartement is per direct beschikbaar en bevindt zich op Steigereiland, het eerste eiland gezien vanaf Zeeburgereiland en het Centrum. Het winkelcentrum is op 5 fietsminuten en op een zomerse dag fiets je in 10 minuten naar Strand Blijburg. De tramhalte is om de hoek waarmee je makkelijk naar het centrum reist. ย 

Hooivletstraat 54 in het kort:
  • Woonoppervlakte 83 mยฒ
  • Woonkamer met open keuken met spoel(schier)eiland.
  • 2 ruime slaapkamers met veel indelingsmogelijkheden
  • Moderne badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, wastafel en designradiator
  • Huurprijs โ‚ฌ 1175,- en servicekosten โ‚ฌ 55,- p.m.

Enthousiast? Maak een gratis account aan op onze website en plan een bezichtiging.

Hooivletstraat 54 Amsterdam (vesteda.com)

Voel je thuis bij Vesteda

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger in vrije sector huurwoningen in met name het middenhuursegment. Wij hebben maar liefst 27.000 huurwoningen in heel Nederland.

Vesteda staat voor flexibiliteit: Weet jij hoe je leven er over een half jaar uit ziet? Waar werk je dan? Woon je daar in de buurt of ga je forensen? Wellicht is je arbeidsovereenkomst maar tijdelijk of wil je Amsterdam ontdekken. Daarom biedt Vesteda de mogelijkheid om een huurovereenkomst af te sluiten met een (minimale) looptijd van een half jaar*.

En vind je alleen wonen maar niets? Of past de huur niet bij je budget? Dan kan je bij ons ook nog Woning delen. Je huurt met je vriend of vriendin, broer of zus en deelt de huur.

*vraag de verhuurmakelaar naar de voorwaarden