Het idee van een huishoudelijke hulp voelt misschien decadent of zelfs als een voorrecht, maar dat is het niet. Het is een keuze.

De zomer staat voor de deur en de maatregelen worden weer versoepeld, wat betekent dat we eindelijk weer op pad kunnen! Gebrek aan tijd blijkt dan precies datgene wat ons ervan weerhoudt om ons leven te leven. Huishoudelijke klusjes, zoals je huis fris en schoon houden, lossen zichzelf niet op. Enter: Helpling. Deze online marktplaats voor huishoudelijke diensten helpt je bij het vinden van een particuliere huishoudelijke professional bij jou in de buurt. Je geld goed besteed, want je hebt jouw vrije tijd terugverdiend.

Wat is Helpling?

Helpling is een eenvoudig te gebruiken online platform waar huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. Geen schoonmaakbedrijf dus, maar een matchmaker. Via de Helpling app en website kun je in een paar klikken een lokale schoonmaker boeken. Wist je dat 95% van de huishoudens een huishoudelijk hulp binnen één dag vindt via Helpling? Je kunt schoonmakers selecteren die bij je passen; op basis van je budget, wensen, geschreven reviews van klanten en natuurlijk je agenda.

Hoe vind je de perfecte huishoudelijke professional?

Elke huishoudelijke hulp heeft zijn of haar eigen profiel met uurprijs, het aantal schoonmaken die hij/zij al heeft uitgevoerd, of hij/zij handschoenen en/of een mondmasker draagt en beoordelingen van klanten. Op basis hiervan kun je zelf beslissen wie je in jouw huis zou willen verwelkomen!

Ga naar Helpling of de app store om de app te downloaden, hier vind je een gemakkelijk overzicht van afspraken, facturen en kun je een boeking plaatsen. De eerste stap is het invoeren van je postcode. Op basis daarvan vind je huishoudelijke professionals bij jou in de buurt. Kies hoe vaak je een professional nodig hebt, bijvoorbeeld: elke week, elke twee weken of misschien maar één keer. Voeg de gewenste datum, tijd en duur van de schoonmaak toe. Nu heb je de optie om een verzoek te sturen naar de best beoordeelde hulpen of kun je zelf een professional in de buurt selecteren!

Hoe beheer je afspraken?

Het voordeel van een huishoudelijk professional inhuren via Helpling, is dat je gemakkelijk je afspraken bijhoudt en aanpast via de app. Als je een boeking wilt toevoegen, verzetten of annuleren, kun je dit eenvoudig zelf regelen op het platform. Ook kun je via de chat in de app direct contact opnemen met de schoonmaker. Wanneer je ergens aanvullende hulp of advies bij nodig hebt, dan staat er een toegewijd klantenservice team voor je klaar.

Ontdek wat jij kunt doen met die extra vrije tijd en energie, en boek vandaag nog die huishoudelijk professional via Helpling! Als extraatje krijg je € 10 korting op je schoonmaak met de *code: mijnmokumjuni10

*T&C:

Alleen voor nieuwe klanten
Geldig op de eerste schoonmaak van een herhaalboeking
Geldig tot en met 25 juli 2021
Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen

BOEK HIER MET 10% KORTING