Over de hele wereld raken designers geïnspireerd door onze prachtige hoofdstad. Terecht! Wij hebben de allerleukste ‘Amsterdam inspired’ -producten voor jullie op een rijtje gezet.

Vlot montuurtje

Modemerk Kapten & Son ontwierp voor deze zomer een nieuwe zonnebril. De bril heeft ronde, spiegelende glazen met een metalen montuur. Wij zijn verliefd! Het model is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties in de ‘Amsterdam Collectie’.

https://www.instagram.com/p/BymRgx0lm37/

 

Amsterdams stekkie

Of je nou iets zoekt voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer of voor in je kantoor – Wooden Amsterdam tovert elke kamer om tot een gezellig Amsterdams stekkie. En de producten zijn ook nog eens duurzaam. Dat is lekker thuiskomen!

https://www.instagram.com/p/BzFqbZroSuc/

 

Aziatische ontdekkingen

Rituals en Het Rijksmuseum hebben de handen ineen geslagen en een speciale collectie gecreëerd. De Delfts Blauwe producten voeren je mee naar de Gouden Eeuw, toen de inwoners van Amsterdam voor het eerst kennismaakten met producten uit Azië. De voornaamste geuren van de collectie zijn daarom tulpen en de Japanse Yuzu. Heerlijk!

https://www.instagram.com/p/ByQBn31ojFd/

 

Vers van de pers

Het merk Resident bestaat pas net, maar verkoopt nu al prachtige producten. Armbanden van gevlochten leer met een sluiting in de vorm van een grachtenpand. Minimalistisch, stijlvol en chique! Leuk als cadeautje – of nee, eigenlijk helemaal niet… want deze hippe armband wil je als echte Mokumer zelf dragen!

https://www.instagram.com/p/Bx7M1LKhJQ_/

 

Tekst Isa Wessels Foto Pixabay