Deze films zijn deze maand juli te zien bij Pathé. Check de filmkeuringen op kijkwijzer.nl

Spider-Man: Far From Home

Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame gaat Spider-Man meteen weer de strijd aan met nieuwe vijanden in een wereld die voorgoed is veranderd. Met Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, J.B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei en Jake Gyllenhaal.

Releasedatum: 4 juli

 

Crawl

Nadat een orkaan van categorie 5 het land heeft bereikt, bevindt de jonge Haley Keller zich in een levensgevaarlijke situatie. Ze zit vast in een huis dat overstroomd wordt en ze krijgt het onaangename gezelschap van alligators. Haley vecht voor haar leven en dat van haar vader.

Releasedatum: 11 juli

Stuber

Stu is een zachtaardige Uber-chauffeur en hij bevindt zich plotseling in een hachelijk avontuur. Hij heeft namelijk een passagier opgepikt die een politieagent blijkt te zijn en in achtervolging is van een meedogenloze moordenaar. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen.

Releasedatum: 11 juli

The Lion King

Simba neemt zijn koninklijke voorbestemming uiterst serieus. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe welp. Koning Mufasa’s broer Scar wil zelf de troon bemachtigen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning.

Releasedatum: 17 juli

Triple Threat

De dochter van een miljardair wordt het doelwit van een huurlingenkartel. Haar enige bescherming bestaat uit Payu, Jaka en Long Fei: twee strijdkrachten en een derde die gemotiveerd wordt door wraak. De drie moeten het opnemen tegen de professionele moordenaars en ervoor zorgen dat de vrouw in leven blijft.

Releasedatum: 18 juli

Midsommar

Een groepje vrienden bezoekt tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar festival de langste dag van het jaar vieren, waarbij het niet donker wordt. De (ogenschijnlijke) idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel.

Releasedatum: 25 juli

The Dead don’t Die

Het stadje Centerville wordt geteisterd door een zombieplaag. De zombies lijken gevoed te worden door hetgeen ze deden vlak voordat ze om het leven kwamen. Lokale agenten moeten zo snel mogelijk optreden om hun burgers te beschermen.

Releasedatum: 25 juli

Ugly Dolls

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet alleen van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig. Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille.

Releasedatum: 31 juli