Ben jij op zoek naar een vrije sector huurwoning in Amsterdam? Kijk dan eens op onze website naar de woningen in Julianapark. Gelegen tussen de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer op loopafstand van het Prins Bernardpark en Park Franckendael. Dichtbij OV voorzieningen en uitvalswegen.

Ga je lekker een avondje op stap? Keus genoeg! “Even” naar Oost of toch liever de Amstel over en de Rivierenbuurt of de Pijp in? Het is allemaal lekker in de buurt.

Julianapark in het kort:

  • 2- & 3- en zelfs 4-kamer appartementen
  • Woonoppervlakte vanaf 62 m²
  • Moderne keuken en badkamer*
  • Huurprijs vanaf € 1310,- per maand (ex servicekosten)
  • Per direct beschikbaar!

*Een aantal appartementen zijn recent of worden momenteel gerenoveerd. Alles weer lekker fris en een spiksplinternieuwe keuken en badkamer. Kijk voor meer informatie over de appartementen op vesteda.com en maak een bezichtigingsafspraak. We zien je graag!

Voel je thuis bij Vesteda

Vesteda is een Nederlandse woningbelegger in vrije sector huurwoningen in met name het middenhuursegment. Wij hebben maar liefst 27000 huurwoningen in heel Nederland.

Vesteda staat voor flexibiliteit: Weet jij hoe je leven er over een half jaar uit ziet? Waar werk je dan? Woon je daar in de buurt of ga je forensen? Wellicht is je arbeidsovereenkomst maar tijdelijk of wil je Amsterdam ontdekken. Daarom biedt Vesteda de mogelijkheid om een huurovereenkomst af te sluiten met een (minimale) looptijd van een half jaar*.

En vind je alleen wonen maar niets? Of past de huur niet bij je budget? Dan kan je bij ons ook nog Woning delen. Je huurt met je vriend of vriendin, broer of zus en deelt de huur.

*vraag de verhuurmakelaar naar de voorwaarden

Park Franckendael