Deze films zijn deze maand januari te zien bij Pathé! Check de filmkeuringen op kijkwijzer.nl.

 

Charlie’s Angels

Maak kennis met de nieuwe generatie stoere Charlie’s Angels: Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska zijn de detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Releasedatum: 9 januari

1917

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen de twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren, waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blakes broer.

Releasedatum: 9 januari

The Grudge

The Grudge maakte furore in 2004 toen de enge zwartharige dame uit de televisie kwam gekropen. Dit is de nieuwe versie van deze horrorklassieker. Een alleenstaande moeder komt erachter dat in haar buurt een vloek heerst over een vervallen huis. Ieder persoon die dat huis betreedt, wordt op een gewelddadige en gruwelijke manier om het leven gebracht.

Releasedatum: 9 januari

Bombshell

Een onthullend kijkje in het meest krachtige en controversiële media-imperium wat Amerika ooit gekend heeft: Fox News. Gebaseerd op het waargebeurde schandaal vertelt Bombshell het explosieve verhaal van de vrouwen die het zwijgen doorbraken en het hoofd van Fox News, Roger Ailes, beschuldigden van seksuele intimidatie.

Releasedatum: 16 januari

Primal

Richard Loffler is een voormalig marinier die als huurmoordenaar verschrikkelijke misdaden tegen de mensheid heeft begaan. Omdat hij vanwege een hersenvervorming niet in staat is om te vliegen maar toch het land uit moet, wordt hij meegenomen op een zeetransport met wilde dieren. Na twee dagen op zee weet Loffler op gewelddadige wijze zijn kooi te openen. En niet alleen die van hem, maar ook die van de dieren.

Releasedatum: 16 januari

Dolittle

De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt.

Releasedatum: 16 januari

Bad Boys for Life

Samen met AMMO, het eliteteam van de politie van Miami, gaan agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett de strijd aan met Armando Armas, de leider van een drugskartel. Acteurs Will Smith en Martin Lawrence hebben er wat rimpels bijgekregen, maar voor de rest is dit weer een film met explosieve acties in de hoogste versnelling.

Releasdatum: 23 januari

Onze Jongens in Miami

Jorrit is weer single en samen met Bas opent hij een stripclub in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Releasedatum: 30 januari

Meer info? Check www.pathé.nl

Pathé