Mokum Magazine’s beautyredactrice Isa Wessels doet elke maand verslag van bijzondere (schoonheids-)behandelingen. 

Glamorous look

Al jaren volg ik Monica Geuze en Danique Bossers op de voet. Naar mijn mening kunnen we allemaal iets leren van het zelfspotgehalte van de ‘zussen’. Ik ben erg enthousiast over hun merk Meaux Meaux. Toen ik hoorde dat ze naast sieraden ook beautyproducten zouden lanceren, heb ik gelijk de Beauty Kit Gold aangeschaft voor de feestdagen. De kit bestaat uit een armband, een gouden highlighter, een gouden liquid lipstick en zwarte mascara. Of je kerst nou viert met de hele familie, met een paar vrienden of coronaproof in een video call – dit zijn de perfecte ing rediënten om de show te stelen.

mostwantednl.nl

Aftellen tot de feestdagen

Ja, het is al december, ik weet het. Maar het is nooit te laat om de  adventskalender van MyJewellery aan te schaffen. Deze prachtige kalender weet de laatste maand van het jaar veel vrolijker te maken. De adventskalender bestaat uit 10 vakjes met daarin de leukste MyJewellery sieraden en accessoires, waaronder armbandjes, kettingen, ringen en scrunchies.

my-jewellery.com

Koud, hè?

Bij SKIN Rhythm Amsterdam (Bosboom Toussaintstraat 22-H) kun je terecht voor een CryoFacial. Dat is een gezichtsbehandeling waarbij de temperatuur van je gezicht wordt teruggebracht naar 4 tot 6 graden. Hiermee dwing je de huid weerstand te bieden tegen de kou en wordt er een sportschool-achtige boost gegeven aan de huid. Dit zorgt voor vernieuwing, verbetering en verjonging. Ik ben best een beetje zenuwachtig. Vier tot zes graden? Dat is echt héél koud. En inderdaad, de eerste minuten van de behandeling moet ik even doorbijten. Wát een brainfreeze! Gelukkig verandert de kou al snel in een aangenaam gevoel. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is deze behandeling een flinke oppepper.

skinamsterdam.nl

Productie Isa Wessels