Beep for Help maakt het mogelijk om middels een simpele en betrouwbare app hulp aan te vragen voor ondersteuning bij klusjes en activiteiten in en om het huis.

Beep for Help ontzorgt ouderen en hun mantelzorgers. Wanneer u wat ouder wordt en (tijdelijk) minder mobiel bent, kunt u hulp aanvragen van een gescreende helper. De hulpaanvraag kan ook op afstand worden gedaan door bijvoorbeeld uw kinderen of andere naasten. Zonder wachttijden en/of indicaties kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Beep for Help, altijd op een moment dat het ú uitkomt. Zo houdt u zelf de regie.

Alles tegen een redelijk tarief

Voor sommige klusjes en activiteiten heeft u misschien hulp en ondersteuning nodig van uw naasten. De helpers bij Beep for Help nemen het u en uw naasten graag uit handen. U kunt hierbij denken aan hulp in de huishouding, de tuin opruimen, hulp bij boodschappen doen, vuil wegbrengen, of samen naar de bibliotheek. U kunt het zo gek niet bedenken of Beep for Help staat voor u klaar en dit alles tegen een redelijk tarief.

Beep for Help app

Beep for Help vindt dat het aanvragen van hulp niet veel hoeft te kosten, daarom wordt er gebruik gemaakt van de app. Hierin houdt u het overzicht van uw hulpvragen, wie u geholpen heeft, de betalingen en is er geen sprake van dure tussenpersonen. Beep for Help is van mening dat de kosten voor goede hulp zo laag mogelijk zou moeten zijn, om zoveel mogelijk senioren te kunnen helpen.

Hulp nodig bij het installeren?

Bij Beep for Help begrijpen ze dat het installeren van de app soms wat lastig kan zijn, maar dan staan de superhelpers klaar om u hierin te begeleiden. Dit lukt vaak al telefonisch via het klantcontact en anders komen ze graag vrijblijvend langs om u hiermee te ondersteunen. De vergrijzing vraagt om een innovatieve aanpak waar helpers en ouderen die hulp kunnen gebruiken samenkomen. Beep for Help draagt graag een steentje bij om dit op een makkelijke, veilige en snelle manier voor u te regelen.

Meer weten? Kijk op www.beepforhelp.nl