Een klein jaar geleden begon Beep for Help met haar kantoor op de Apollolaan, waar een mooie start is gemaakt. Beep for Help wil echter meer in contact komen met de klanten en zichtbaarder zijn. Hoe fijn zou het zijn om de app te laten zien, een bakkie koffie aan te kunnen bieden en elkaar te ontmoeten?

Beep for Help is erg blij te kunnen melden dat het is gelukt! Je vindt ze nu op de Zeilstraat 44-46 in Amsterdam-Zuid. Een lekker drukke en levendige winkelstraat waar deze organisatie nu een prachtig pand met een grote etalage heeft. Beep for Help merkt meteen het verschil. De eerste flyers zijn al uitgegeven en de eerste praatjes zijn al gemaakt. Nu zijn ze nog even druk met de inrichting, maar vanaf 7 september is het officieel en is er een gezellige opening van 15.00 tot 19.00 uur. Je bent van harte welkom om binnen te lopen. Ze zijn heel benieuwd wat iedereen van de nieuwe stek vindt.

Over Beep for Help

Beep for Help biedt direct hulp aan huis voor ouderen die prettig thuis willen blijven wonen, mantelzorgers die meer tijd willen voor ontspanning en iedereen die even wat hulp thuis kan gebruiken. Ze maken schoon, doen boodschappen, koken een lekkere maaltijd, tuinieren of hangen een lamp op. Makkelijk te boeken, zonder wachtlijst of indicaties en voor een schappelijk tarief. Hun helpers zijn in vaste dienst en zijn geselecteerd op vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Lees ook:ย Beep for Help: Hulp voor ouderen en mantelzorgers

Boek nu!

Boek nu en ontvang het eerste uur gratis. Boek via de website beepforhelp.nl of download de app. Het nieuwe adres van Beep for Help is Zeilstraat 44-46 in Amsterdam. Vanaf september ben je van harte welkom op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Meer weten? Kijk op www.beepforhelp.nl