Toastable

Toastable Singel 441
Prijs:  5,50
Oordeel: Een échte tosti, gemaakt van goed brood, veel kaas, heerlijke ham, super krokant getoast en met een uitstekende dipsaus. Drie boterhammen en twee lagen toppings maken zelfs van de klassieker een epische tosti.

Cijfer: 10

 

 

De tweede jeugd

De Tweede Jeugd
Prijs: 3,50
Oordeel:

Bij deze tostibar wordt een zeer knapperige en loeihete tosti van meerzadenbrood geserveerd. Tel daar de vriendelijke service bij op en we hebben er – op het gebrek aan ham en een sausje na – weinig op aan te merken.

 

De Kat in de Wijngaert

De Kat in de Wijngaert

Prijs: 4,25
Oordeel: Een gezellige kroeg in de Jordaan, bekend vanwege de huisgemaakte soepen, uitsmijters, omeletten en appeltaart. De tosti is oké, maar hoe kan dat ook anders met de ham van Slagerij Louman. Minpunten: geen saus en de vulling is nét niet warm genoeg.

 

Toasty

Overtoom 437
Prijs: 3,90
Oordeel: Wit, bruin, mais- of multigranenbrood. De beloofde honingmosterdsaus zit er niet bij, wel ketchup. Flinke crunchy unit, maar aan de droge kant. Zowel de kaas als de ham is wat flauwtjes.

 

Concerto Koffie

Utrechtsestraat 52-60
Prijs: 3,75
Oordeel: The Classic bestaat hier uit kaas, serranoham en zongedroogde tomaten. Knapperig Turks brood, maar vrij droog, te simpele kaasplakken en ook de serranoham schiet tekort.

 

Café Bar Tisfris

Sint Antoniesbreestraat 142

Prijs: 5,50
Oordeel:Deze tosti is veel te kort gegrild. De kaas is een beetje bezweet en de ham is uitgedroogd. En betalen we nou zo’n flink bedrag voor die paar blaadjes rucola? De ingrediënten zijn prima, maar de bereidingswijze is zwaar ondermaats.