Poké Perfect

Prinsengracht 502
Prijs: 11,80
Oordeel: Deze bowl mag je zelf samenstellen, dus nemen we er nog wat zeewier bij. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gesneden, knapperig en uitstekend gemixt. Daar hoort een (poké) perfect rapportcijfer bij.

Cijfer: 10

Temakery

Ferdinand Bolstraat 128
Prijs:  11,00
Oordeel: Mooie verpakking, de sojabonen zijn echt een verrijking van dit gerecht en de dressing is heerlijk. Aandachtspuntjes: bevat te weinig zalm en de gastvrijheid laat te wensen over.

 

Sushito

Eerste van der Helststraat 74
Prijs: 11,25
Oordeel: Zeer royale poké bowl, waarbij de toppings minder mooi gesneden zijn. Met een overheersende dressing is het vooral een gezellig door elkaar gehusselde ratjetoe.

 

Stach

Overtoom 112
Prijs: 10,95
Oordeel: Deze bowl is oké, maar wat flauwtjes. Puntaftrek voor de overrijpte avocado en de te klamme en plakkerige rijst

 

Bar Sue

Insulindeweg 1
Prijs: 14,00
Oordeel: Asian comfort food is easy te bereiden, maar je kan ook makkelijk wat schoonheidsfoutjes maken. Kleurrijke bowl met gesneden rode kool en wortels, maar de zalm is niet te doen.

 

Sushi Lee

George Gerschwinlaan 534
Prijs: 14,50
Oordeel: Zo op het eerste oog lijkt dit een zeer origineel vispotje (verschillende soorten sashimi), maar voor iets meer dan 50 cent hadden we die gigantische baal rijst eronder ook zelf kunnen koken.