Van Soest

 

Utrechtsestraat 143

Prijs: 7,05

Oordeel: Denk aan de romigste bonbon ever, met een heerlijk gebrande hazelnoot. Oftewel: zo’n knisperende traktatie die je het liefst in je holle kies zou willen verstoppen.

Cijfer: 10

Arti Choc

 

Koninginneweg 141

Prijs:  6,38

Oordeel: Prachtig gedecoreerde bonbons, wegsmeltende hemelse chocolade met een karakteristieke cacaosmaak van een chocolaterie die zich terecht al jarenlang een begrip mag noemen in Oud-Zuid.

Cijfer:

Huize van Wely

 

Beethovenstraat 72

Prijs: 12,16

Oordeel: Uit de meest chique verpakking toveren we speelse en wederom knapperige bonbons tevoorschijn met een zeer uitgesproken vulling. Desondanks een iets te complexe fusie van smaken.

Cijfer: 9

Puccini

 

Staalstraat 17

Prijs: 14,20

Oordeel: We proberen de kolossale Gianduja bonbon van de wereldberoemde Puccini. Voor de bittere chocoladeliefhebber een episch genot, maar naam en faam staat ditmaal niet gelijk aan smaak. Sorry, fans!

Cijfer:

Candela

Bilderdijkstraat 61

Prijs: 3,75

Oordeel: Een plastic zakje met daarop een chocolade-versturen.nl-sticker heeft een cheapy uitstraling. Deze mooi vormgegeven en fraai afgewerkte suikerunits mogen zich aansluiten bij de chocoladeschelpjes van de Appie.

Cijfer:

Stam

 

Osdorpplein 629

Prijs: 2,75

Oordeel: Ook puntaftrek voor de presentatie. Wederom een Nutella-variant waarbij werkelijk alle bonbons exact hetzelfde smaken. Lekker voor Senseo liefhebbers.

Cijfer: 6