Heerlijke wijnen, cocktails en unieke Nederlandse kazen: geniet tijdens de koude maanden van een heerlijke selectie aan handgemaakte kaasfondues bij Kaasbar Amsterdam in De Pijp.

Het idee om een kaasbar te openen kwam van Thierry en Mark, beiden werkzaam in de kaas bij het familiebedrijf van hun ouders. Het oorspronkelijke plan was om kaas in een nieuw (horeca)jasje te stoppen, maar beide mannen hadden nog geen horeca ervaring. Dus kwam Hademar erbij, die jarenlang zijn meters op het Scheveningse Zwarte Pad had gemaakt. En zo waren ‘de drie kaasmusketiers’ compleet.

Een avondje bij Kaasbar Amsterdam kun je op verschillende manieren ervaren. Mokum Magazine raadt je aan om aan de kaastrein plaats te nemen, waar de kazen op een sushiband voorbijkomen. Je begint met een lekker bubbeltje, waarna je je laat leiden door de kaaskaart die helemaal met Nederlandse kazen is gevuld en waar bij elke kaasje een wijntje is gepaird.

Ben je fan van een wat neutralere kaasfondue en houd je niet van te specifieke kazen? Ook dan kun je gerust op de fiets springen richting de Ferdinand Bolstraat, want de menukaart is zo ingedeeld dat het zowel de beginnende kaaseter als de doorgewinterde cheeselover zal smaken. De een kiest dan voor de traditionele, minder sterke Hollandse kaasfondue, terwijl de ander voor een Zwitserse krachtpatser gaat.

Win een kaasfondue avond!

Kaasbar Amsterdam stelt een kaasfondue avond voor 2 personen met een bijpassende fles wijn ter beschikking. Kans maken? Stuur dan ‘Kaasbar Amsterdam’ via SMS of WhatsApp naar 06-15183268. Je ontvangt daarna een Tikkie (€1,50) van ons. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Kaasbar Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 10
Amsterdam
www.kaasbar.amsterdam