Pinksteren staat weer voor de deur! Hier 7 leuke uitstapjes:

Bacchus Wijnfestival

Wijnliefhebbers opgelet: vanaf zondag start namelijk de 6de editie van dit geweldige wijnfestival. Geniet van 300+ wijnen variรซrend van klassiek Europees tot heftige nieuwe wereld wijnen. Combineer dit met een lekker hapje plus muziek en het is genieten geblazen.

Cycle Tour Amsterdam

Wielrenfanaten kunnen zondag hun hart ophalen. Le Champion organiseert namelijk een fietstocht over 50, 80, 110 of 145 km en laat je door pittoreske dorpjes gaan in Groot Amsterdam. Start en finish zijn op de ArenA Boulevard ๐Ÿ˜Š.

ARTIS- Zoomeravonden

In de maanden juni t/m augustus is ARTIS weer iedere zaterdag open tot zonsondergang. Morgen vertelt de collectiebeheerder over de planten en kunst, een plantenhanger knopen en is er een optreden van MORADO.

Vondelpark Openluchttheater

Sinds afgelopen week zijn de deuren weer geopend en kunnen we hier genieten van allerlei voorstellingen voor zowel jong als oud. Entree is gratis en via de website zie je welke voorstellingen er spelen.

Open Ateliers Westelijke Eilanden

Meer dan 60 kunstenaars gooien hun deuren open om iedereen te laten genieten van de kunst die zij maken. Er is een mooie route die loopt over de Westelijke Eilanden. Programmaboekje is op te halen bij het Hendrik Jonkerplein en vergeet niet om via het Facebookevent โ€˜Open Ateliers Westelijke Eilanden 2019โ€™ te laten weten dat je komt.

Pinkster Brunch Vaart โ€“ MS de Jordaan

Stap aan boord van de Amsterdamse Feestboot voor een verrukkelijke Pinkster Brunch inclusief onbeperkt drinken. Tijdens de vaart de enige echte muziekbingo, Amsterdamse meezingers en natuurlijk een prachtig uitzicht vanaf het water op onze mooie stad!

Netflix aan, op je reet zitten en verder niets doen. Doei.

Tekst Remco Buma Foto Bacshus