Taco’s afhalen of laten bezorgen is altijd een goed idee. Waar scoor je de lekkerste dichtgevouwen gevulde tortilla’s van Amsterdam?

Taco Cartel

Van Woustraat 29-H

Prijs: €9,95
Oordeel: De unaniem gekozen winnaar. De Sloppy Joe is gevuld met een perfecte mix van knapperige groente, Romeinse sla, heerlijk vlees, kaas, crème fraîche én een verrukkelijk frisse pico de gallo saus.

Salsa Shop

Kinkerstraat 154-HS

Prijs: €9,45

Oordeel: We kiezen voor een barbacoa burrito met goed gemarineerd, licht pittig gestoofd rundvlees in een bloemtortilla. Een uitstekende runner up in deze test.

The Original California Burrito Company

Oude Leliestraat 5

Prijs: €9,95
Oordeel: De Taco Original Beef wordt geserveerd met rijst en bonen. Waanzinnig goed gekruid en sappig vlees, maar de voormalig winnaar van een 10 van Mokum Magazine (lekkerse burrito’s) krijgt ditmaal puntenaftrek voor de veel te kleine portie.

Tomatillo

Overtoom 261

Prijs: €4,70
Oordeel: De prijs is al een supergoede deal, zeker als je er ook nog eens een grote zak met tortilla chips bijkrijgt. Als geheel had deze taco chorizo (beef) naar onze smaak iets pikanter mogen zijn.

Taco Mundo

Gentiaanstraat 9

Prijs: €7,95
Oordeel: De McDonald’s onder de tex-mexrestaurants. We proeven de zachte tortilla met vlees, ijsbergsla, crème fraîche, maïs, Salsa Mexicana, kaas en verse koriander. Alles keurig binnen de lijntjes, niets aan ’t handje.

El Patron Burritos and Burgers

Willem de Zwijgerlaan 151

Prijs: €10,00
Oordeel: El Patron schiet met scherp en verbruikt teveel bonen als patronen en ging iets te fanatiek aan de slag bij het marineren. You’ll love it, or hate it.

Naast de taco’s meer tests lezen? Klik hier!

Productie Remco Buma, Robert Plat, Martijn van Stuyvenberg