Onmisbaar bij een (koud) buffet in de feestmaand, maar ook zalig als lunch of hapje tussendoor: waar scoor je de lekkerste huzarensalade van Amsterdam?

 

Poldervaart

Pretoriusstraat 10
Gewicht: 286 gram
Prijs: €5,28
Oordeel: Deze volgens slagersrecept bereide huzarensalade is ontzettend vlezig en heerlijk zacht. Het onbetwiste huzarenstukje van deze test. Uitmuntend, dikke tien!

Hergo

Beethovenstraat 49
Gewicht
: 318 gram
Prijs: €4,83
Oordeel: Schitterend verpakt en royaal gevuld is deze fantastische huzarensalade. Lekker met een eitje en wat mayonaise. De slager met ’n koksmuts laat weer eens zien dat ‘ie z’n vak verstaat!

Leeuwenkamp

Ceintuurbaan 230
Gewicht: 514 gram
Prijs: €7,45
Oordeel: Stevig geprijsd, maar ook rijkelijk gevuld. Romige, goed gemengde huzarensalade met veel draadjesvlees die vol van smaak is.

Bart Verkerk

IJburglaan 651
Gewicht: 230 gram
Prijs: €3,80
Oordeel: Een van onze favoriete slagers in Amsterdam. Smeuïge huzarensalade, bereid met veel aardappels en vlees. Prima basis om naar eigen smaak verder op te maken.

Keurslagerij Nieuw Sloten

Hageland 107
Gewicht: 228 gram
Prijs: €2,75
Oordeel: Smakelijke huzarensalade voor een mooie prijs met veel plakjes ei en een lekker zuurtje. Ook weer heel geschikt om verder te garneren, bijvoorbeeld met wat stukjes appel.

Meester

Bijlmerplein 87
Gewicht: 228 gram
Prijs: €3,19
Oordeel: Een meesterlijke huzarenslaatje. Onmisbaar voor een buffet tijdens de feestdagen. Met knapperige groenten bereid en friszuur van smaak.

Meer tests lezen? Klik HIER!

Productie Remco Buma, Robert Plat, Martijn van Stuyvenberg