Een collectie die niet alleen met zorgvuldigheid is samengesteld, maar ook met een creatief team. Kaja heeft naar de nieuwste trends gekeken en deze terug laten komen in de nieuwe collectie. Samen met het team is er gekeken wat goed te combineren is met diverse stijlen. Zo is er dus ook in 2022 in elke stijl iets nieuws.

Voor de buitencollectie is er goed gekeken naar de juiste combinatie materialen. UV-bestendig, zodat de kleuren lang blijven zoals ze bedoeld zijn. En naar het juiste weerbestendige materiaal, want een verroeste stoel staat nergens mooi. Maar het moest ook ‘anders dan anders’, dus vind je modern kunststof, rotan, wicker, kunststof draad, hout en aluminium materialen gecombineerd in de mooiste collectie.

De binnen collectie kan in één woord als ‘perfect’ worden omschreven. Ook hier zijn materialen erg belangrijk. Zóveel kleuren en structuren in stoffering. Of dit nu elegant moet zijn of stoer: bij Kaja hebben ze het. Maar ook hier blijft de keuze bij de klant, want wist je dat ze meer dan 200 stoelen hebben die personaliseerbaar zijn?

Dit vind je duidelijk in het collectieboek, herkenbaar aan het waaier icoon. Daarnaast biedt Kaja een flinke keuze in tafelonderstellen, te combineren met echt hout of melamine. Snel iets nodig? Dit vind je duidelijk in het collectieboek bij de modellen met een doos icoontje. Dat houdt in dat het op voorraad is of snel leverbaar. Dit is voor degene die vandaag nog wil beginnen met het inrichten van de zaak. Wat je ook zoekt: Kaja heeft het in huis. Een originele collectie voor elke stijl. Check voor meer informatie www.kaja.nl