In The Favourite geeft de vriendschap tussen Anne en Lady Sarah Anne de mogelijkheid om haar ambities waar te maken. Adonis Creed maakt zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Weer een nieuw avontuur in How To Train Your Dragon 3 en James McAvoy keert terug in het vervolg op Split: Glass.

The Favourite

Aan het begin van de 18e eeuw is Engeland in oorlog met Frankrijk. De broze koningin Anne zit op de troon, maar haar vriendin Lady Sarah regeert in haar plaats. Hun vriendschap geeft haar de mogelijkheid om haar ambities waar te maken.

Creed 2

Adonis Creed maakt zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven. Zijn volgende tegenstander heeft vanuit het verleden nog banden met zijn familie, wat zijn drang naar het winnen van deze strijd in de ring alleen maar intensiveert.

Glass

Uit Unbreakable keert Bruce Willis terug als David Dunn en Samuel L. Jackson als Mr. Glass. James McAvoy uit Split is terug als Kevin Wendell Crumb, de man met verschillende identiteiten.

How To Train Your Dragon 3

In dit nieuwe avontuur ontdekken Hikkie en Tandloos waarvoor ze bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde en Tandloos wordt de leider van de draken.