Sokken zijn misschien wel het belangrijkst in je leven, je draag ze tenslotte bijna elke dag. Wij hebben voor jou 4 geweldige Amsterdamse sokken winkels uitgezocht waar jij de aller leukste kousen kan vinden!

Socks We Love

Deze unieke winkel is te vinden op de 9 straatjes! Je kan hier naast sokken ook panty’s en hebbedingetjes kopen. Socks We Love is opgericht door een trotse moeder. Zij is de hele wereld afgereisd om voor jou de beste sokken te zoeken!

https://www.instagram.com/p/B0vg_1EJdf_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Qnoop

Wist je dat je iedere maand gemiddeld 1.3 sokken kwijtraakt? Voor dat probleem moet je bij Qnoop zijn! Als je hier aanschaft raak je ze nooit meer kwijt. Aan de ene kant van de sok zit een lus en aan de andere kant een knoop. Zo kan je ze tijdens het wassen aan elkaar vast maken en raak je er nooit meer één kwijt.

https://www.instagram.com/p/B1yeyatI8OZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

 

Lees ook: Bij deze nagelstudio’s krijg je waar voor je geld!

Manitou

Bij Manitou hoef je nooit helemaal uit huis te gaan om nieuwe sokken te halen wanneer je deze niet meer hebt! Je kan hier uitzoeken welk sok type jij bent en op basis daarvan een abonnement nemen. Je kan ervoor kiezen om elke maand, elke 3 maanden of elke 6 maanden een nieuw paar te ontvangen, deze worden dan aan de deur bezorgd!

https://www.instagram.com/p/B0xkQ_Gnq9g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Button Right

Waarom zitten mannenknoppen altijd aan hun rechterkant? Daar is geen antwoord op. Bij deze sokken is het precies hetzelfde. Je kan hier niet alleen met knopen vinden. Maar ook verkopen ze vlinderdassen en shirts!

https://www.instagram.com/p/BcKqbIuluWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tekst Sophie van Roemburg Foto Unsplash