Als je jouw nagels professioneel onder handen laat nemen wil je natuurlijk wel waar voor je geld. Gelukkig weten wij de 5 beste nagelstudio’s van Amsterdam.

All Daring Amsterdam

Scheldestraat 110

Deze studio heeft al vele jaren ervaring. Ze werken met het nagelmerk OPI, dat is een Amerikaanse merk wat bekent staat om hun goede kwaliteit. All Daring specialiseert zich in nagels maar ook in gezichtsbehandelingen en massages.

https://www.instagram.com/p/BxfOPgHIMAF/

Jelliens Nail Studio

Nieuwmarkt 22

Jellien heeft al ruim 12 jaar ervaring en een ruime keus aan behandelingen. Je kunt hier niet alleen je nagels laten verzorgen maar ook je haar laten doen of een pedicurebehandeling ondergaan.

https://www.instagram.com/p/B2ALKouoDE6/

Blooming Nail

Haarlemmerdijk 120A

Deze studio is superleuk ingericht en heeft een geweldige service. Veel van hun klanten zeggen dat ze vaker teruggaan naar Blooming Nail. Dit is een uitstekende plek om even tot rust te komen terwijl je nagels weer helemaal mooi worden gemaakt.

https://www.instagram.com/p/B1HcVezIRj0/

Nail Salon MB

Spuistraat 91h

Deze salon is vriendelijk en professioneel. Op hun website en Instagram vind je veel foto’s van gelakte nagels, super om inspiratie mee op te doen.

Https://www.instagram.com/p/B1OZoRpI9-_/

Lakwerk

Spuistraat 129, Willemsparkweg 166

Opzoek naar een creatief design voor op je nagels? Dan is Lakwerk echt wat voor jou. Lakwerk is opgericht door Jessica Scholten en Saar Koningsberger. Alle werknemers bij Lakwerk zijn freelance en hebben dus ieder een eigen stijl.

https://www.instagram.com/p/By8oodRoHpI/

Tekst Annette van der Kruijf Foto Unsplash